26 / 04 / 2024

Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Kompleksi Trabzon tarafından onaylandı!

Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Kompleksi Trabzon tarafından onaylandı!

Trabzon Büyükşehir Meclisi, Akyazı Spor Kompleksi' nin yapıldığı alana " Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Kompleksi " isminin verilmesi önerisini oy çokluğu ile kabul etti...



Trabzon Büyükşehir Meclisi, Akyazı Spor Kompleksi'nin yapıldığı alana "Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Kompleksi" isminin verilmesi önerisini oy çokluğu ile kabul etti.



Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin meclis toplantısında oy çokluğuyla kabul edilerek gündeme alınan Akyazı Spor Kompleksi'nin yapıldığı alana, "Recep Tayyip Erdoğan Gençlik ve Spor Kompleksi" isminin verilmesi önerisi, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Kültür Komisyonu tarafından da onaylandı. Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi'nin, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında yaptığı toplantıda, Akyazı'da yapılan spor kompleksine 41 bin 500 kişilik stadyum dışarıda kalacak şekilde öneri kararı olarak, "Recep Tayip Erdoğan Gençlik ve Spor Kompleksi" ismi verilmesini kabul etti.


BU BİR KADİRŞİNASLIKTIR 

Gümrükçüoğlu, burada yaptığı konuşmada, TBMM'de hiçbir şehre bir spor kompleksi yapılabilmesi için kanun teklifinin verilip gerçekleştirilmesi yoluna gidilmediğini söyledi. Yatırımı yapanın da yaptıranın da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu belirten Gümrükçüoğlu, "Bu bir kadirşinaslıktır, vefakarlıktır. Stadyumun ismiyle de ilgisi olmayan bir öneri kararıdır. Bu öneri kararı, ilgili bakanlıkça ve genel müdürlükçe değerlendirilir" diye konuştu.


Sabah 


Geri Dön