27 / 04 / 2024

Referans Kartal Towers'ta peşin ödemede yüzde 25 indirim!

Referans Kartal Towers'ta peşin ödemede yüzde 25 indirim!

Referans Kartal Towers projesinde peşin ödemelerde yüzde 25 indirim sunuluyor. Projede daire fiyatları 340 bin TL'den başlıyor. 



Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İstanbul'un Anadolu Yakası Kartal’da 300 milyon liralık yatırım değerine sahip ‘Referans Kartal Towers’ projesini inşa ediyor. Projeden konut sahibi olmak isteyenlere, yüzde 5 peşinatla 84 aya kadar sıfır faiz veya 120 aya kadar uzayan vade imkanı sağlanıyor. Seçili dairelerde peşin ödemelerde ise yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. 451 daireden meydana gelen proje 31 katlı ve 24 katlı 2 blok olarak yükseliyor. Projede 1+1’den 4+1’e kadar dört farklı daire tipi mevcut.

Daire alan büyüklükleri 56 metrekare ile 172 metrekare arasında değiştiği Referans Kartal projesinde penthouse dairelerin büyüklüğü ise 211 metrekare ile 404 metrekare arasında değişiyor. 

Fiyatlar 340 bin TL'den başlıyor

Referans Kartal Towers projesinde fiyatlar 340 bin TL'den başlıyor. Proje geniş peyzaj alanına sahip. projede güneşlenme alanları, özel tasarlanmış 9 metrekare ile 93 metrekareye kadar alan büyüklüğe sahip teras alternatifleri de bulunuyor. Projede hamam, sauna, hobi salonları, fitness, pilates, dans salonları, koşu ve yürüyüş parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzları, kreş, çocuk oyun alanları, aktivite terasları, renk bahçeleri, meyve korusu, yapay dere ve su oyunları yer alıyor. 

Web: http://referanskartaltowers.com/


Geri Dön