19 / 04 / 2024

Regnum Sky Tower projesinde teslimler Haziran'da yapılacak!

Regnum Sky Tower projesinde teslimler Haziran'da yapılacak!

Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Canpa, Öztürk Group ve Uzaltaş A.Ş. tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor.



Ankara'da "mutlu ofis" konseptinin öncüsü olan; Canpa, Öztürk Group ve Uzaltaş A.Ş. tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, Haziran ayında başlıyor. Proje ortaklarından Uzaltas A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, "Projemizde artık sona yaklaşıldı; farklı konseptiyle tamamen mutlu çalışanlar üzerine odaklı Sky Tower, Ankara'da iş yaşamına da yeni bir boyut getirmeye hazırlanıyor" dedi. 



Star Ankara


http://regnumskytower.com.tr/




Haber Sabah  Ankara  Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Başkentin en hızlı gelişen bölgesi Konya Yolu Mevlana Bulvarı üzerinde inşa edilen "mutlu ofis" projesi Regnum Sky Tower'da teslimler Haziran 2016'da gerçekleşecek.


Ankara'da 'mutlu ofis' konseptinin öncüsü olan, Canpa, Öztüırk Group ve Uzaltaş A.Ş. tarafından hayata geçirilen Regnum Sky Tower projesinde teslimler, haziran ayında başlıyor. Proje ortaklarından Uzaltaş AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, Ankara'da iş yaşamına da yeni bir boyut getirmeye hazırlandıklarını belirterek Türkiye'de yeni nesil ofis anlayışına öncülük eden Regnum Sky Tower'da kapalı yüzme havuzundan şehir manzaralı gezi terasına, restorandan spor merkezine, sinemadan 2 bin 500 metrekarelik anti-stress bahçesine kadar pek çok özellik bulunduğunu söyledi. Pala "Regnum Sky Tower'da yeşilin her tonunu barındıran anti-stress bahçesi, squash, plavstation, mini golf ve özel misafirlerin ağırlanabileceği 'VIP lounge' gibi çeşitli sosyal donatılar ve konforun, çalışanı ofise bağlayacak nitelikte. Regnum Sky Tower'da çalışanlar sadece bir ofiste değil, günlük hayatında olmasını isteyecekleri her türlü imkânı bulabilecek" dedi. Regnum Sky Tower Türkiye'de hızla yaygınlaşan yeni nesil ofis projesine herkesin sahip olabileceği ödeme koşulları sunuyor. Şimdi ofisini alanların karlı çıkacağını belirten Pala, yüzde 30 peşinat ile herkesin hayalindeki ofise sahip olabileceğini söyleyerek kalanın teslimatta ödenebileceği bilgisini verdi. İş dünyasının kalbinin attığı Mevlana Bulvarı nda inşa edilen Regnum Sky Tower'da 49 metrekareden 972 metrekareye varan büyüklükte 115 ofis bulunuyor. 45 bin 200 metrekarelik bir alan üzerinde 32 katlı olarak inşa edilen Regnum Sky Tower, tamamlandığında 156 metre yüksekliğiyle Başkent'in en yüksek ofis kulesi olacak. 



Sabah Ankara


Geri Dön