29 / 03 / 2024

Regnum Sky Tower'da ofis tanımı değişiyor!

Regnum Sky Tower'da ofis tanımı değişiyor!

Başkentin 'mutlu ofis' mottosuyla yola çıkarak iş dünyasının en dikkat çekici projesi olan Regnum Sky Tower, 'iş ve yaşam merkezi' kurgusuyla ofis tanımını değiştiriyor; sosyal yaşamı çalışma hayatına entegre ediyor.



Türkiye'de yeni nesil ofis anlayışına öncülük eden Regnurn Sky Tovver'da kapalı yüzme havuzundan şehir manzaralı gezi terasına, restorandan spor merkezine, sinemadan 2 bin 500 metrekarelik anti stres bahçesine, squash, playstation, mini golf ve özel misafirlerini ağırlayabileceği VIP lounge'a sağladığı çeşitli sosyal donatılar ve konforla, çalışanı ofise bağlayacak nitelikte. Proje ortaklarından Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, çalışan mutluluğunun iş verimine etkisine işaret ederken, işi ve performansı canlandırmanın yolunun, hayatı eğlenceye çevirmekten, dolayısıyla eğlenceli ofislerden geçtiğini söylüyor. 



Özcan "Sosyal avantajlar, hayata değer katan artılar ve rahat bir çalışma ortamı hem çalışanları mutfu eder, hem şirketlerin kar marjını katlar" diyor. Regnurn Sky Tower'ın 75 m yükseklikteki Happy Hour Lounge'ı da çalışanlar arasındaki uyum ve ekip ruhunu pekiştirecek barbekü partileri ve benzeri davetler için imkan sunuyor. 



Star Ek


Geri Dön