19 / 04 / 2024

Reisler Deri, Kalamış'a 5 yıldızlı otel yapıyor!

Reisler Deri, Kalamış'a 5 yıldızlı otel yapıyor!

Reisler Deri, Kalamış'ta inşa ettiği 5 yıldızlı otelin işletmesi için Ramada otellerinin üst markası Wyndham'ı Türkiye'ye getiriyor. Otel, 2011'in sonunda açılacak...  



Deri konfeksiyon sektöründe faaliyet gösteren, ABD, Avrupa ve Rusya'ya ihracat yapan Reisler Deri, 2007'de Emlak GYO'dan açık artırma yöntemiyle aldığı Kalamış'taki araziye 5 yıldızlı otel inşa etti. Arazi üzerinde bulunan alışveriş merkezini yıkarak bölgenin yapısına uygun 4 katlı otel inşa eden Reisler Deri, otelin işletmesi için ise Ramada grubunun 5 yıldızlı lüks otel markası olan Wyndham'ı getiriyor.

İMZA AşžAMASINDA
Reisler Group Yönetim Kurulu Başkanı Celal Yüksel, Wyndham markası ile sözleşme imzalama aşamasında olduklarını kaydederek markanın Türkiye'ye ilk kez Kalamış'tan giriş yapacağını kaydetti. 200 odadan oluşacak otel için 100 milyon dolar yatırım yaptıklarını söyleyen Yüksel, otelin 2011 yılının son çeyreğinde açılacağını açıkladı. Yatırımın bir konferans oteli olmasını planladıklarını söyleyen Yüksel, 'Anadolu Yakası'nında şirket toplantıları için tercih edilen bir otel olmasını hedefliyoruz. Bunun yanı sıra Kalamış Marina'nın hemen karşısında bulunmamız nedeniyle marinaya gelen müşteriler de hedef kitlemiz arasında' diye konuştu.

Plana toplantı salonu ekledik
Araziyi aldıklarında otel imarlı olduğunu belirten Kalamış Otel Proje Koordinatörü Muharrem Arduç, zemin+3 kat olmak üzere emsale uyduklarını ve bölgenin yapısını bozmayacak bir proje geliştirdiklerini söyledi. Yüksel, 'Proje değişikliğine gitmedik. Ancak arazi otel imarlı olmasına rağmen konuta göre planlanmıştı. Bu nedenle içine bir otelin içinde olması gereken toplantı salonlarını da ekledik' diye konuştu.
Sabah

 


Geri Dön