25 / 04 / 2024

RE/MAX Türkiye WEBTV yayınlarına başladı

RE/MAX Türkiye WEBTV yayınlarına başladı

RE/MAX Türkiye, sürekli geliştirdiği teknolojik altyapısı sayesinde sektöründe bir ilki gerçekleştirerek WEBTV yayınlarına başladı



RE/MAX Türkiye, sürekli geliştirdiği teknolojik altyapısı sayesinde sektöründe bir ilki gerçekleştirerek WEBTV yayınlarına başladı. RE/MAX Türkiye, kurduğu WEBTV ile büyüyen ailesini, sektördeki ve şirketteki tüm gelişmelerden haberdar ederek, gerçekleştirdiği eğitimleri ve farklı şehirlerde düzenlediği toplantıları görüntülü olarak gayrimenkul danışmanları ile paylaşıyor. RE/MAX WEBTV, gayrimenkul almak, satmak ya da gayrimenkul sektöründe iş kurmak ve çalışmak isteyenlere de, bilgilendirici zengin içerikler sunuyor.

RE/MAX WEBTV, Türkiye genelinde hizmet veren 180'in üzerindeki ofisini, zaman ve mekan sınırlarını ortadan kaldırarak, ortak bir platformda buluşturuyor. Gayrimenkul danışmanları tarafından büyük ilgi gören, beden dili, iletişim teknikleri, karakter analiz ve nepram eğitimleri RE/MAX Türkiye'nin başarılı eğitmenleri tarafından 1400'ü aşkın gayrimenkul danışmanına HD kalitesi ile sunuluyor. Gayrimenkul danışmanları WEBTV özel şifreleri ile diledikleri toplantı ve eğitimleri izleyebiliyorlar. Eğitimin kesintisiz olarak verildiği WEBTV'de, gayrimenkul danışmanlarına eğitimler sonrası sitede yer alan testleri çözerek, öğrendiklerini kontrol etme fırsatı da sunuluyor.

RE/MAX ailesi webtv ile kapılarını herkese açıyor

RE/MAX WEBTV, sadece RE/MAX ailesi değil, aynı zamanda gayrimenkul sektöründe ve RE/MAX'teki gelişmeleri takip etmek isteyen herkese açık yayın gerçekleştiriyor. Recharge ve diğer eğitimlerden videoların paylaşıldığı sitede, gayrimenkul sektörüne almak, satmak, iş kurmak veya kariyer gibi farklı amaçlarla ilgi duyan herkesin merak ettiği sorulara da, kapsamlı yanıtlar yer alıyor. RE/MAX WEBTV, online franchising ekranında ziyaretçileri karşılayan ve tüm sorularını anında cevaplayan bir sisteme de sahip bulunuyor.

 


Geri Dön