25 / 04 / 2024

Retaj Hotel Bayrampaşa'da yükselecek!

Retaj Hotel Bayrampaşa'da yükselecek!

Güneşli Retaj Royal İstanbul Otel'de, Mes Şirketler Grubu Başkanı Muammer Ünal ve Retaj Hotels Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Mohammed Bin Johar Al Mohammed arasında imzalanan anlaşmayla, Retaj Hotel Bayrampaşa'lı oldu.



 

Mes Şirketler Grubu, Birlik İnşaat ve Retaj Hoteller Grubunun işbirliğiyle Retaj Hotel Bayrampaşa'ya geldi. 3 şirket birlikte yurtdışında da yatırım planlıyor. 


Geçen hafta Güneşli Retaj Royal İstanbul Otel'de, Mes Şirketler Grubu Başkanı Muammer Ünal ve Retaj Hotels Yönetim Kumlu Başkan Vekili Dr. Mohammed Bin Johar Al Mohammed arasında imzalanan anlaşmayla, Retaj Hotel Bayrampaşa'lı oldu. Mes Şirketler Grubu, Birlik İnşaat ve Retaj Hoteller Grubu'nun işbirliğiyle Bayrampaşa'da hayata geçen Retaj Hotel, muhafazakar otel konseptiyle dikkat çekiyor. 12'si süit olmak üzere 169 odaya sahip otelde ayrıca kapalı yüzme havuzu, konferans, toplantı salonları bulunuyor. 


İKİNCİ OTELİ PLANLIYORUZ 

Retaj Hotel' den Franchise alarak yapımını gerçekleştirdikleri otelin işletmesini üstlenen Mes Şirketler Grubu Başkan Vekili Erhan Ünal, dünyada 11 otele sahip saygın bir markanın 12'inci otelini Bayrampaşa'ya kazandırmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Retaj Katar ve Körfez piyasasında gayrimenkul ve konaklama sektörüyle adını duyurmuş önemli bir şirket. Biz de bugüne kadar Mes Şirketler Grubu olarak Capacity AVM, Sultanbeyli Atlas AVM, West Side İstanbul, Canpark AVM, CapitalTower, MonReve Eyüp gibi projelere imza attık. Retaj Al Rayyan Otel'le birlikte yakın zamanda ikinci bir oteli daha bu bölgeye kazandırmak istiyoruz. Bayrampaşa lokasyonunu çok önemsediğimiz için burada otel yatırımlarımız sürecek" dedi. 


Katar'a yatırım düşünüyoruz 

Retaj Group, Mes Group ve Birlik İnşaat işbirliğiyle yurtdışında da yatırımlar planlayor. Üç şirketin heyetlerinin 2020'de Katar da yapılacak Dünya Futbol Şampiyonası için planlanan bazı yatırımların görüşmelerine başladığı belirtildi.


Akşam Emlak


Geri Dön