20 / 04 / 2024

Reysaş GYO 2020 yılı için değerleme şirketini seçti! 

Reysaş GYO 2020 yılı için değerleme şirketini seçti! 

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2020 yılı için Net Kurumsal Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı...



Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) 2020 yılı değerleme firmalarının belirlenmesi hakkında açıklama yaptı.

Reysaş GYO, 2020 yılı için Net Kurumsal Değerleme ve Danışmanlık A.Ş., Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı.

Reysaş GYO'nun kap açıklaması: 
Yönetim Kurulumuzun 31/01/2020 tarihli ve 547 sayılı toplantısında, Seri III-48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği' nin "Gayrimenkul Değerleme Şirketinin Seçimi" başlıklı 35.maddesi gereğince; 

Şirketimizin, 2020 yılı için gayrimenkul portföyünde bulunan varlıkların değerlemesini yapması için "Net Kurumsal Değerleme ve Danışmanlık A.Ş."nin, 2020 yılı içerisinde portföye alınabilecek ve değerleme gerektirecek varlıklar için değerleme hizmeti alınacak şirketler olarak da "Net Kurumsal Değerleme ve Danışmanlık A.Ş.","Vakıf Gayrimenkul Değerleme A.Ş" ve "TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş." firmalarının seçilmesine karar verilmiştir. 

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.

 


Geri Dön