24 / 04 / 2024

Reysaş GYO Sincan'daki gayrimenkulünde 90 adet dükkan yapılacak!

Reysaş GYO Sincan'daki gayrimenkulünde 90 adet dükkan yapılacak!

Reysaş GYO tarafından 8 Haziran 2021 tarihinde Özel Durum Açıklaması ile portföye alınan Ankara İli Sincan İlçesi Yeni Cimşit Mahallesi 415 Ada 30 Parselde bulunan gayrimenkulün tapudaki cins değişikliği tamamlandı.



Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Niteliği Değişen Gayrimenkul hakkında açıklama yaptı. 

Reysaş GYO tarafından 8 Haziran 2021 tarihinde Özel Durum Açıklaması ile portföye alınan  Ankara  İli Sincan İlçesi Yeni Cimşit Mahallesi 415 Ada 30 Parselde bulunan gayrimenkulün tapudaki cins değişikliği tamamlandı. 

Cins değişikliği tamamlanan gayrimenkul Oto Galericiler Çarş/AVM'si olarak yaklaşık asma katlı 90 adet dükkan yapılması için en kısa sürede İnşaat Yapı Ruhsatı alım işlemlerine başlanacak. 

Reysaş GYO Sincan daki gayrimenkulünde 90 adet dükkan yapılacak!

Reysaş GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz tarafından 08/06/2021 tarihinde Özel Durum Açıklaması ile portföyümüze aldığımız, Ankara İli Sincan İlçesi Yeni Cimşit Mahallesi 415 Ada 30 Parselde bulunan gayrimenkulümüzün tapudaki cins değişikliği tamamlanmıştır. Cins değişikliği tamamlanan gayrimenkulümüz üzerine Oto Galericiler Çarş/AVM'si olarak yaklaşık asma katlı 90 adet dükkan yapılması için en kısa sürede İnşaat Yapı Ruhsatı alım işlemlerine başlanacaktır.

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunulur.


Geri Dön