19 / 04 / 2024

Rezidans rekabetinin yeni adresi Çamlıca

Rezidans rekabetinin yeni adresi Çamlıca

İstanbul Anadolu yakasının en merkezi semtlerinden Çamlıca, özellikle rezidans yatırımcıları için yeni bir rekabet sahnesi olacak



 Levent, Şişli, Ataşehir, Ümraniye derken lüks rezidans ve villa projeleri için son dönemde yeni bir adres daha doğdu. Anadolu yakasınınmerkezi lokasyonları arasındaki Çamlıca'da yakın zamanda başlayacak pek çok gayrimenkul projesi var. Ufak çaplı projeler dışında, Çamlıca'yı kendine hedef seçen büyük şirketler de bulunuyor. Sur Yapı, Ant Yapı ve Garanti Koza bu furyayı başlatan yatırımcılar olarak göz önüne çıkıyor.

500 MİLYON DOLARLIKDEV PROJE GELİYOR

Bölgede yakın zamanda başlayacaklardan ilk ve en büyük projeye Sur Yapı imza atacak. Şirket, tam500milyon dolarlık bir yatırımla belki de İstanbul'un en pahalı ve geniş kapsamlı karma projelerinden birini Çamlıca'da hayata geçirecek. Konutlarda metrekare fiyatlarının 5 bin-6 bin TL ortalamasında olması öngörülüyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da sakinleri arasında olduğu Saklıbahçe Konakları gibi lüks villa projelerine de ev sahipliği yapan Çamlıca'da Garanti Koza da 40 konutluk butik villa projesi inşa edecek. Ant Yapı ise Sur Yapı gibi rezidans projesi gerçekleştirecek. Bu projede demetrekare fiyatı en az 3 bin dolar olacak.

Menekşe ATASELİM/Habertürk


Geri Dön