25 / 04 / 2024

Rıdvan Dilmen Spor Kompleksi açıldı!

Rıdvan Dilmen Spor Kompleksi açıldı!

Nazilli'den yetişen eski milli futbolcu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen'in isminin verildiği spor kompleksi törenle açıldı



Nazilli Belediyesi tarafından yaptırılan spor tesisinin açılışında Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Dilmen'e plaket verdi. Rıdvan Dilmen, "Doğduğum, büyüdüğüm, rahmetli babamın mezarının bulunduğu Nazilli'de bir spor tesisine ismimin verilmesi beni onurlandırdı. Emeği geçenlere sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, spor salonu ve tesise Rıdvan Dilmen'in isminin verilmesi yönündeki kararın Nazilli Belediye Meclisi tarafından alındığını anlatarak, "Rıdvan Dilmen, gerek ulusal, gerekse uluslararası zeminde Nazilli'nin tanıtımı için elinden geleni yaptı. Bu tesisi açmaktan ve halkımızın hizmetine sunmaktan hepimiz gurur duyuyoruz" diye konuştu. Törene, Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Şükrü Boylu, eski milli futbolcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.

ŞÖHRETLER KARMASI MAÇ YAPTI
Diğer yandan Nazilli'ye gelen çok sayıda eski futbolcu, açılıştan önce Nazilli Belediyespor'un sezon açılış törenine katılarak gösteri maçı yaptı. Oğuz Çetin, Gökhan Keskin, Recep Çetin, Semih Yuvakuran gibi eski milli oyuncuların da yer aldığı gösteri maçını Tanju Çolak'ın yer aldığı takım, Çolak'ın attığı golle 1-0 kazandı.
AA


Geri Dön