19 / 04 / 2024

Riva Legend Otel'in arsası satılıyor!

Riva Legend Otel'in arsası satılıyor!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Riva'nın en değerli arazisini satışa çıkarıyor. 186 odalı turizm işletmesi bulunun arazi için teklifler Temmuz ayının 24’üne kadar alınacak.



Galataray Spor Kulübü’ne ait Riva'daki arazinin Emlak Kont GYO'ya satılması İstanbul’da Beykoz ilçesine bağlı Riva’daki arazileri değerlendirdi.


Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından bölgenin en değerli arazisi satışa çıkarıldı. Üzerinde 186 odalı turizm işletmesi bulunun arazi Galasaray’ın arazisinden daha değerli. 


Riva Turyap Temsilcisi Hikmet Öztürk’ün verdiği bilgilere göre arsanın işletmesi her 5 yılda bir ihaleyle belirleniyor. Hikmet Öztürk, arazideki turizm işletmelerini ise halihazırda 5 yıldan bu yana Metro Turizm’in sahibi olan Galip Öztürk'ün işlettiğini belirtiyor. 


35 bin metrekare alan üzerine kurulu tesis, Galip Öztürk’ün otel markası Legend adıyla işletiliyor. Denize sıfır konumda olan ve plaja yakınlığıyla dikkat çeken tesisler, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 57 km mesafede yer alıyor. Arazi için teklifler Temmuz ayının 24’üne kadar alınacak. Arazilerin hızlıca değerlendiği Riva’da son 1.5 yılda arsaların metrekare fiyatları 300-400 TL’lerden 1000 TL’lere ulaşmış vaziyette.



Dünya


Geri Dön