26 / 04 / 2024

Romantik, modern ve Uzakdoğu banyoları ile banyonuzu yenileyin!

Romantik, modern ve Uzakdoğu banyoları ile banyonuzu yenileyin!

Dinlendiğiniz ve arındığınız banyonuza yeni bir kimlik kazandırmaya hazırlanın. Romantik, modern veya Uzakdoğu tarzındaki banyoları Marie Claire Maison'dan Yasemen Çırçır sizler için derledi...



Romantik bir stil yaratmak istiyorsanız, banyonuz için mobilya veya aksesuvar seçerken pastel tonları tercih etmelisiniz. Geniş bir alana sahipseniz; ayaklı küvet şık bir tercih olacaktır. Duvara monte edeceğiniz küçük çiçek detaylı aplikler, mumlar, hasır sepetler ve kristal aksesuvarlar bu stilin ana hatlarını belirler. İsterseniz suya ve neme dayanıklı pastel tonlarında duvar kağıtları da kullanabilirsiniz.

MODERN STİL
Modern bir stil yaratmak için beyaz, krem ve bej tonlarını siyah ve füme gibi renklerle birlikte kullanabilirsiniz. Banyonuzdaki alan büyükse keskin hatlı; küçükse yuvarlak forma sahip vitrifiyeler kullanmalısınız. Armatürleriniz modern tarzda da olabilir. Metal ve ahşap aksesuvarları bir arada değerlendirebilirsiniz; isterseniz de granit yer döşemeleri ile çok şık bir mekan yaratabilirsiniz.

UZAKDOĞU STİLİ
Huzur ve terapi: Uzakdoğu tarzını anlatan kelimeler... Böyle bir mekan yaratmak için banyonuzda açık renkleri tercih etmelisiniz. Suya dayanıklı ahşap malzemeler, taş dokulu yer kaplamaları, mumlar, tütsüler ve el yapımı sabunlar; hem Uzakdoğu felsefesine hem de mekanınıza uyum sağlayacak. İsterseniz küvetinizi ahşap bir paravanla gizleyebilirsiniz.
Sabah


Geri Dön