23 / 04 / 2024

Roya Nova Rezidans'ta fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor!

Roya Nova Rezidans'ta fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor!

Firma: Roya Yapı

Proje: Roya Nova Rezidans

Tago Mimarlık, ARED Yapı ve DRS Yapı'nın birleşerek kurduğu Roya Yapı, Ümraniye'de İstanbul Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde Roya Nova Rezidans ismini verdikleri yeni proje inşa ediyor. 4 bankanın garantör olduğu projede fiyatlar 249 bin TL'den başlıyor...



Roya Yapı, İstanbul Finans Merkezi'ne yürüme mesafesinde  Roya Nova Rezidans  isimli yeni proje hayata geçiriyor. Ümraniye'de inşa edilen proje 32 katlı tek blok olarak yükseliyor. Toplam 255 daireden oluşan projede 1+0, 1+1, 2+1 daireler yer alıyor. 

 

Roya Nova Rezidans ta fiyatlar 249 bin TL den başlıyor!


4 banka garantör oldu

4 bankanın garantör olduğu Roya Nova projesinde satışlar başladı. İş Bankası, Halk Bankası, Yapı Kredi ve Deniz Bank'ın garantör olduğu projede hiç satış yapılmasa bile projenin inşaatı tamamlanacak.

 

Roya Nova Rezidans ta fiyatlar 249 bin TL den başlıyor!


Peşinatı 2020'de öde

Çeşitli ödeme fırsatların sunulduğu Roya Nova projesine tamamı peşin ödemelerde indirim yapılırken, firma bünyesinde 24 ay ile 36 ay vade imkanu sunuluyor. Projede bir de peşinatı 2020'de öde kampanyası bulunuyor. 2019'da teslim edilen projede oturmaya başladıktan 1 yıl sonra peşinat ödemesi yapılıyor. Bu ödeme kapsamında aylık 5 bin TL taksit ödemesi yapılıyor. 

 

Roya Nova Rezidans ta fiyatlar 249 bin TL den başlıyor!


249 bin TL'den başlayan fiyatlarla

Roya Nova Rezidans projesinde daire fiyatları 249 bin TL'den başlayarak 900 bin TL'ye kadar ulaşıyor. Finans Merkezi'ne 800 metre mesafede bulunan proje  metro istasyonu ve otobüs durakları ile Nezahat Gökyiğit Botanik Bahçesi’ne yürüme mesafesinde yer alıyor. 

 

Çeşitli sosyal olanakların yer aldığı Roya Nova Rezidans projesinde 3 toplantı salonu, 4 otopark katı, pilates salonu, spor salonu, sauna, buhar odası, masaj odası, cafe, açık hava sineması, şok duşu, soyunma odaları, sinema salonu, barbekü, karaoke odası, restoran, kulvarlı havuz gibi imkanlar bulunuyor. 

 

Roya Nova Rezidans ta fiyatlar 249 bin TL den başlıyor!

 

 

Roya Yapı İcra Kurulu Başkanı Y. Mimar Afşin Aykanat

 

Roya Nova Rezidans ta fiyatlar 249 bin TL den başlıyor!

 

Yüksek Mimar olan,  Roya Yapı  İcra Kurulu Başkanı Afşin Aykanat projeye 4 bankanın garantör olmasını şu sözlerle açıkladı; "Bir kamu bankasının da aralarında olduğu 4 banka projemizin garantörü konumunda. Bu da hem bizim hem de bankalarımızın projemize duyduğu güvenin bir göstergesi." Aykanat projedeki peşinatın 2020'de ödenmesi için; "Projemizde yer almak isteyenler dairelerini 2019’da teslim alıp peşinatlarını 2020 yılında ödeyebilecekler. Öte yandan peşin alımlara çok özel indirimlerin yanı sıra taksit düşünenlere de ayda ortalama 5 bin TL taksitlerle 120 aya kadar vade imkânı sunabiliyoruz" şeklinde konuştu. 

 

Afşin Aykanat kimdir?

 


3 dev birleşti

Roya Yapı; Tago Mimarlık, ARED Yapı ve DRS Yapı'nın birleşmesinden ortaya çıktı. Bu 3 köklü firma proje yönetimi, mimari tasarım, inşaat, gayrimenkul geliştirme ve değerleme alanlarındaki edindikleri tecrübeleri Roya Yapı çatısı altında birleştirdi. 

 

Roya Nova Rezidans ta fiyatlar 249 bin TL den başlıyor!

 

Satış ofisi: Sevin Sokak No: 81 Çamlık/Ümraniye

 

Web: http://royanova.com.tr/
Tel: 0216 416 76 92

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com

 


projeye sor



Geri Dön