25 / 04 / 2024

Roya Nova'da metrekaresi 5 bin 800 TL'ye!

Roya Nova'da metrekaresi 5 bin 800 TL'ye!

32 katlı tek blok olarak  Roya Yapı  tarafından hayata geçirilen Roya Nova Rezidans projesinin lansmanı dün gerçekleştirildi.  



TAGO Mimarlık, ARED Yapı ve DRS Yapı'nın birleşimi  Roya Yapı'nın, Ataşehir'de İstanbul Finans Merkezi'ne komşu olarak yükselen projesi Roya Nova Rezidans, müşterilerden yoğun ilgi gördü. 

 

Lansmanı dün gerçekleştirilen Roya Nova Rezidans projesinde satışların yüzde 40'ı lansmandan önce yapıldı. Roya Yapı İcra Kurulu Başkanı Afşin Aykanat, "Roya Nova Rezidans, ilk büyük markalı konut projemiz olarak sektörde yeni bir açılım kazandırıyor. Roya Nova Rezidans'ın ardından Sancaktepe'de Roya Rosa ve Altunizade'de Roya Gold gibi projeleri de hayata geçireceğiz" dedi. 

 

251 konut ve 4 ticari üniteden meydana gelen Roya Nova Rezidans projesinde 1+0, 1+1 ve 2+1  daire seçenekleri bulunuyor. Roya Nova Rezidans'ta metrekare fiyatları 5 bin 800 TL'den başlıyor. Projede taksit ödemeleri ise 5 bin TL civarında.

 

2019'da teslim edilmesi planlanan Roya Nova Rezidans projesinde 3 toplantı salonu, 4 otopark katı, pilates salonu, spor salonu, sauna, buhar odası, masaj odası, cafe, açık hava sineması, şok duşu, soyunma odaları, sinema salonu, barbekü, karaoke odası, restoran, kulvarlı havuz gibi olanaklar da olacak. 


Web: www.roya-nova.com


Geri Dön