18 / 04 / 2024

Rüstem Çetinkaya: Azeriler Türk mermerini tercih ediyor!

Rüstem Çetinkaya: Azeriler Türk mermerini tercih ediyor!

Temmer Mermer de, yabancı müşterilerden yoğun ilgi görüyor. Temmer Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Çetinkaya, "Son günlerde Türkiye'den konut alan Azeri müşterilere sık sık teklifler hazırlamaya başladık" dedi...




Etiler Nispetiye Caddesi'ndeki showroomunda onlarca çeşit doğal taş sergileyen Temmer Mermer de, yabancı müşterilerden yoğun ilgi görüyor. 


Temmer Mermer Yönetim Kurulu Başkanı Rüstem Çetinkaya, "Son günlerde Türkiye'den konut alan Azeri müşterilere sık sık teklifler hazırlamaya başladık. Türk müşterilerimizden farklı olarak, mermeri konutun içinde yoğun olarak ve bir dekorasyon aracı biçiminde kullanan Azeriler, hem kendi ocaklarımızdan çıkardığımız yerli doğal taşları hem de İtalya'dan getirdiğimiz altın varaklı özel desenli ürünleri tercih ediyorlar" dedi. İtalya'nın ünlü markası Decor Marble ile exclusive bir anlaşma yaptıklarını belirten Çetinkaya, gerçek altınla hazırlanan bu özel ürünlere yabancıların ilgisinin yoğun olduğunu vurguladı. Etiler showroomda butik işlere hız verdiklerini söyleyen Çetinkaya, "Bu yönde ekibimizi genişletiyoruz. Mermer Türk müşterilerimiz tarafından da büyük bir ilgiyle karşılanıyor" dedi. 


Posta




Geri Dön