28 / 03 / 2024

Rüya Prestij'de 97 bin 500 liraya 1+1! Fiyatlarda sona yaklaşıldı!

Rüya Prestij'de 97 bin 500 liraya 1+1! Fiyatlarda sona yaklaşıldı!

Firma: Pusula İnşaat

Proje: Rüya Prestij

Pusula inşaat güvencesiyle İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Rüya Prestij Residence’ da, Kasım ayına özel 58.500 TL den başlayan indirimli fiyatlarla satışlarda son günlere yaklaşıldı...



Rüya Prestij Residence da uygun fiyata daire sahibi olma fırsatını kaçırmayın.  Rüya Prestij  projesi  Pusula İnşaat  tarafından İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt ilçesine bağlı Atatürk Mahallesi'nde inşa ediliyor. Pusula Rüya Prestij projesi 258 adet konuttan meydana geliyor.


İnşaat sektörünün güvenilir firmalarından Pusula İnşaat’ın Rüya Prestij projesi  A blok 6.kat , B blok ise 2.kat seviyesine ulaştı. Tüm yatırımlarını konut üretimine yönlendiren Pusula İnşaat  sektörün güvenilir firmaları  arasında yer alıyor…

Zamanında teslimle, müşteri memnuniyeti çerçevesinde Pusula İnşaat 1995’ten beri sürdürdüğü bu politika ile  yaklaşık 10.000 kişiyi ev sahibi yapmıştır Hizmet sürekliliğini sağlayarak , konut sektöründe sağlam adımlar atan Pusula yaklaşık 3 ay önce Rüya Prestij Residence projesine başlamıştır...Kısa sürede deneyimli teknik kadrosuyla 3 bloktan oluşan projede  her blokta ; otopark,ortak kullanım katı,ve iki dükkan katı bulunmaktadır.A blok 7,B blok 3.kat seviyesine erişmiştir.Projenin teslimatı Nisan 2015 ‘te gerçekleştirilecektir…

Temelini insana ve doğaya saygının oluşturduğu bir yaşam  mimarlığı felsefesini sürdürürken yaptığı tüm projelerde  müşterinin ihtiyaç ve beklentilerini dikkate alarak gerçekleştiren Pusula inşaat, müşteri memnuniyetini sürekli kılmayı, yapım kalitesini arttırmayı ve kalite kontrol sistemini çağın gerektirdiği normlarda maksimum seviyede uygulamayı hedef edinmiştir.


Rüya Prestij projesinde bir süredir devam eden 58.500 TL’den satışlar artık son aşamaya getirilmiştir.Pusula İnşaatın İstanbul’da yatırım veya oturum için konut sahibi olmak isteyenlere sunduğu bu özel kampanyadan faydalanmak için son günleri kaçırmayın!

‘’Rüya Prestij Residence’’ az katlı ve  geniş yeşil alan (6500m2)konseptiyle müşterisine ayrıcalıklı ve prestijli  bir yaşam sunuyor. Mimari konseptinde yatay  büyüyen  bir mimari tercih edilen  Rüya Prestij Residence’,  8  katlı  3 blok  halinde inşa ediliyor.258 konutluk  17 ticari alandan oluşuyor.Ayrıca  %75 i yeşil alan ve sosyal tesislere ayrıldı. Pusula İnşaat’ın Rüya Yaşam,rüya konakları ve Nefes Residence projelerininde yer aldığı geniş bulvar üzerine 50 metre mesafe  ve  cephede  yer alan Rüya Prestij Residence ‘ın hemen yanında Doğa Koleji  yer alıyor.Ayrıca  projede  özel resepsiyon hizmeti,açık kapalı otopark,çocuk oyun alanları,yürüyüş ve dinlenme alanları,açık havuz,tenis kortu,basket sahası  ve spor salonu,türk hamamı gibi sosyal alanlarıyla kaliteli bir yaşam alanı sunuyor.

 Abdullah  Gül Parkı ve Metro  durağına 300 metre ,Metrobüs durağına 5 dk mesafede olan

Projenin,E-6 ve Bahçeşehir bağlantı yolları bulunuyor.İstanbul’un en büyük alışveriş merkezlerinden Marmara Parka 1 km mesafede olan Rüya Prestij   ayrıcaklı ve sosyal bir hayatın kapılarını açıyor.

1+0(38 m2), 1+1(56--72--77m2), 2+1 (86m2)  şeklinde düzenleniyor.2+1 daire tiplerinde geniş ve  ferah teras seçeneği  bulunuyor.


Rüya Prestij Residence’da bazı konut fiyatları şu şekildedir;

1+0   konutlar  58.500.00 TL

1+1   konutlar  97.500.00 TL

2+1   konutlar  164,500.00 TL


Telefon: (0212) 854 11 04

Web: www.ruyaprestij.com



projeye sor



Geri Dön