28 / 03 / 2024

Safe4Fire Bina Belgelendirme ile yangınlarda kayıplar azalıyor!

Safe4Fire Bina Belgelendirme ile yangınlarda kayıplar azalıyor!

Efectis Era Avrasya, bağlı bulunduğu Efectis Holding’in Fransa ve Hollanda yerleşkeleri ile eş zamanlı olarak ülkemizde de Safe4Fire™ Bina Belgelendirme hizmetini sunmaya başladı...




Olası bir yangında endüstriyel tesis, petrol rafinerisi, otopark gibi ekonomik zararların çok büyük rakamlara varabileceği yapılarda ve can kayıpları yaşanması riskinin yüksek ve insan trafiğinin fazla olduğu AVM, hastane, okul, üniversite ve otellerde alınacak önlemler ve profesyonel çalışmalarla felaket anındaki tüm riskleri en aza indirmek mümkün.


Safe4Fire™ Bina Belgelendirme hizmeti; pasif yangın tedbirleri; yangın çıkma riskini azaltmaya yönelik altyapı eksikliklerini gidermek ve bunların sürekli kontrolünü sağlamak amacıyla yapı sektörüne sunuluyor.


Safe4Fire ile proje aşamasından, inceleme, montaj etkki ve yerinde testler, modellemeler ve bina yangın risk analizi gibi süreçlerin devamında projenin kullanıma alınmasına ve kullanım süresi boyunca sürekli kontrollerine kadar süren en geniş kapsamlı tesis yangın güvenlik belgelendirme hizmeti olarak, olası yangınlarda can ve mal kaybında olabilecek hasarları asgariye indirmeye yardımcı oluyor.


2002 yılından bu yana Türk yapı malzemeleri sektörüne test ve belgelendirme sistemleri sunan ve 2008 yılında Türkiye’nin ilk yangına karşı tepki test laboratuvarını kurarak sektöre hizmet vermeye devam eden Era Laboratuvarları, ülkemizin ilk yangın dayanım laboratuvarı ve yangın güvenlik mühendisliği merkezini Kasım 2011’de TOSB TAYSAD Organize Sanayi Bölgesi’nde Efectis Holding ile ortak kurduğu Efectis Era Avrasya çatısı altında faaliyete geçirdi.



Geri Dön