23 / 04 / 2024

Safi Espadon Residence fiyat listesi!

Safi Espadon Residence fiyat listesi!

Firma: Safi Holding

Proje: Safi Espadon Residence

Safi Espadon Residence fiyat listesi 269 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Safi Holding tarafından Kartal'da konumlandırılan proje Marmara Denizi ve Adalar manzarasına sahip bir noktada yükseliyor...



Stüdyo, 1+1,1,5+1 ve 2+1 konut seçenekleri ile Anadolu Yakası Kartal'da  Safi Holding  tarafından inşa edilen Safi Espadon Residence, 3 blokta toplam 136 adet konut ve 11 adet ticari birimden oluşuyor.


Safi Espadon Residence fiyat listesi kapsamında projede fiyatlar 269 bin TL'den başlıyor. Projedeki bloklar 101 metre yüksekliğe sahip.


Safi Espadon Rezidans Kartal, lokasyon olarak, Kartal Adliye Sarayı'na Sabiha Gökçen Havaalanı'na ve Kartal Metro Hattı'na yakın mesafede yer alıyor. Projedeki konutların büyüklükleri 59 metrekare ile 160 metrekare arasında değişiyor.


Marmara Denizi ve Adalar manzarasına hakim bir konuma sahip olan  Safi Espadon Residence  teslimlerinin 2014 yılı içerisinde yapılması planlanıyor.


Safi Espadon Residence fiyat listesi


Daire fiyatlarının minimum 269 bin TL'den başlangıç gösterdiği projede sosyal imkanlar da yer alıyor. Projede minimum yüzde 25 peşinat veriliyor.


Safi Espadon Residence fiyat listesi hakkında detaylı bilgi almak için iletişim bilgileri aşağıda yer alıyor.


Safi Espadon Residence iletişim

Telefon: (0216) 377 47 50

Web Adresi: www.safiespadon.com


Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön