26 / 04 / 2024

Sağlamiş İnşaat Ve Güvenlik Ağ Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Sağlamiş İnşaat Ve Güvenlik Ağ Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ramazan Koç ve Mustafa Öztaş imzasıyla kuruldu.




Sağlamiş İnşaat Ve Güvenlik Ağ Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Ramazan Koç ve Mustafa Öztaş imzasıyla kuruldu. 


Sağlamiş İnşaat Ve Güvenlik Ağ Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Hertürlü tesis, bina ve arazinin kara, deniz ve havadan güvenlik ağ sistemini kurmak, montaj yapmak ve demontaj yapmak. 2.  Güvenlik ve korumaya ilişkin tüm iş güvenliği ekipmanları ile mekanik cihazlar ve güvenlik ağları üretimi, alımı satımı, dağıtımı, pazarlamasını, kurulumunu, bakımını, servisini, ithalatını ve ihracatını yapmak ve yaptırmak. 3. Her türlü güvenlik sistemleri ve yedek parça ile aksesuarlarının üretimi, alımı satımı, dağıtımı, pazarlamasını, ithalatını ve ihracatını yapmak ve yaptırmak. 4. İş ve işçi sağlığı ve güvenliği ile ilgili mekanik elektrikli ev aletleri ile sanayide kullanılan her nevi mekanik, elektrikli ve elektronik alet-edevat , iş makineleri ve nakil vasıtaları, tüm büro ve haberleşme araç, gereç ve cihazlarının alım ve satımını yapmak. 5.  İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. 6.      İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyonmalzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.  7. Hurdaların geri kazanım amacıyla parçalara ayrılmak, almak, satmak, ticaretini yapmak.   8. Tasnif edilmiş metal atıklar, cam atıklar, plastik atıklar, petrol atıkları vb. hurdalar ve diğer parçaların genellikle mekanik veya kimyasal değişim işlemleri ile geri kazanılması işlemlerini yapmak, almak, satmak, ticaretini yapmak. 9. Her türlü atık ve hurda toptan ticareti yapmak, almak, satmak, ithalatını ve ihracatını yapmak. 10.Her türlü kara deniz ve hava yolu ile yük taşımacılığı yapmak.  Şirket konusuyla ilgili mamullerin depolanması, nakli, satışı için gerekli her türlü gayrimenkul, makine, tesisat, nakil vasıtaları, cihaz, alet ve edevat ve sair menkul malları ve hakları satın alabilir veya satabilir, kiralayabilir, ithal ve ihraç edebilir, kullanabilir, kiralayabilir ve kiraya verebilir.  




Geri Dön