25 / 04 / 2024

Sağlık Bakanlığından İzmirde kiralık 2 hastane kantini!

Sağlık Bakanlığından İzmirde kiralık 2 hastane kantini!

Sağlık Bakanlığı İzmir Tepecik Hastanesinin çay ocağı, market ve kantinini ile Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kantinini kiraya vermek üzere ihaleye çıkardı



Sağlık Bakanlığı  İzmir  Tepecik Hastanesinin çay ocağı, market ve kantinini ile Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kantinini kiraya vermek üzere ihaleye çıkardı.

İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinin market, kafeterya, çay ocağı ve kantinin toplam 517 metrekare kapalı alanı bulunurken 450 metrekare de kapalı alanı bulunuyor.

Tahmini fiyatı 1 milyon lira ve geçici teminatı da 200 bin lira olarak belirlenen ihale 11 Ekim 2011 tarihinde İzmir Tepecik Eğitim ve Hastanesinde gerçekleştirilecek.

İZMİR ATATÜRK EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNİN KANTİNİ DE KİRAYA VERİLECEK
Öte yandan yine Sağlık Bakanlığı İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinin kantinini de kiraya vermek üzere harekete geçti. Yapılan açıklamalara göre 72 metrekare kullanım alanı olan kantin ve kafeterya için yıllık 491 bin 790 metrekare tahmini kira bedeli istenirken geçici teminat için 98 bin 358 lira istendi. Bu ihalede 7 Ekim 2011 tarihinde söz konusu hastanede gerçekleştirilecek.

 


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön