24 / 04 / 2024

Sağlık Kent resimleri!

Sağlık Kent resimleri!

Firma: İttifak İnşaat

Proje: Sağlık Kent

Yaşamın başladığı Sağlık Kent Evleri lokasyon olarak İstanbul'un Esenyurt bölgesinde konumlandırılıyor. Sağlık Kent resimleri, fiyat listesi ve ödeme planı bilgisinin ayrıntıları haberimizin devamında yer alıyor...



577 adet daireden oluşan  Sağlık Kent  projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut seçenekleri mevcut. İstanbul Esenyurt'da konumlandırılan Sağlık Kent projesinde banka kredisi kullanılarak daire sahibi olunabiliyor. 


3 blok halinde inşa edilen Sağlık Kent Esenyurt Evlerinde yer alan 2 oda 1 salon dairelerin büyüklükleri 79 metrekare ile 98 metrekare arasında, 3 oda 1 salon dairelerin büyüklükleri ise 118 metrekare olarak belirlendi.


Çocuk oyun alanları, spor tesisler, süs havuzları, güvenlik ve yürüyüş yolu gibi sosyal imkanlarında yer aldığı Esenyurt Sağlık Kent Evleri  İttifak İnşaat  imzası ile yaşama geçiriliyor. Sağlık Kent satılık daire fiyatları kapsamında konutlar 120 bin TL'den başlayarak yükseliyor. 


Konut satışlarının devam ettiği İttifak İnşaat Sağlık Kent Evlerinde dairelerin alanları 79 metrekare ile 118 metrekare arasında değişiyor. Yaşamın başladığı Sağlık Kent Esenyurt Konutlarının fiyat listesinin ayrıntıları şöyle:


Sağlık Kent satılık daire fiyatları bilgisine göre 2 oda 1 salon daireler 120 bin TL ile 200 bin TL arasında, 3 oda 1 salon daireler ise 160 bin TL ile 280 bin TL arasında değişen fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Sağlık Kent Esenyurt Evleri ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak hemen cevabı veriliyor.


Sağlık Kent nerede?

Esenyurt Sağlık Kent ulaşım adresi: Atatürk Mahallesi 520 Sokak No:4 Esenyurt-İSTANBUL


Sağlık Kent resimleri:

Sağlık Kent resimleri!


Sağlık Kent resimleri:

Sağlık Kent resimleri!


Sağlık Kent resimleri:

Sağlık Kent resimleri!


Esenyurt Sağlık Kent iletişim:

Telefon: 0212 852 28 29

Web Adresi: www.saglikkent.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön