26 / 04 / 2024

Şahinbey 'de kamulaştırma için 286 milyon TL harcandı!

Şahinbey 'de kamulaştırma için 286 milyon TL harcandı!

Mehmet Tahmazoğlı: "Şuanda 5 bölgede kentsel dönüşüm yapıyoruz. 2 bin 610 evin yıkımını yaptık. Kamulaştırma için 286 milyon TL harcadık Belediye olarak 5 bin konut yapıyoruz" dedi




Şahinbey Belediyesi Ocak ayı Olağan Meclis Toplantısı birinci oturumu Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu başkanlığında Meclis Salonu'nda yapıldı. 


Göreve geldiklerinde İnsan merkezli hizmet odaklı bir çalınmayı önemsediklerini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu.  "Kentsel dönüşüm, konut yapımı, çarpık yapılaşma ile mücadele, park ve yeşil alan ve sosyal projeler olarak önceliklerimizi belirledik. Şuanda 5 bölgede kentsel dönüşüm yapıyoruz. 2 bin 610 evin yıkımını yaptık. Kamulaştırma için 286 milyon TL harcadık Belediye olarak 5 bin konut yapıyoruz. Çamlıca konutlarımızın ilk etabında yapımını tamamladığımız 391 konutumuzu yatışa sunduk" dedi. 


Görev süremizde müteahhitlerimize 45 bin 772 adet konut ruhsatı verdik. 382 adet park yaptık. Parklarımıza 66 halı saha ve 30 basketbol sahası yaparak ücretsiz olarak hizmete sunduk. Tahmazoğlu 7 kilometre sokak sağlıklaştırma ve cephe yenilemesi yapıldığını da sözlerine ekledi.


Sabah 67.Yıl




Geri Dön