19 / 04 / 2024

Şahinler Holding'in acı günü! Fatma Şahin vefat etti!

Şahinler Holding'in acı günü! Fatma Şahin vefat etti!

Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin'in annesi Fatma Şahin vefat etti. Fatma Şahin'in vefatı üzerine Şahinler Holding başsağlığı mesajı yayınladı.



Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin'in annesi Fatma Şahin vefat etti. Fatma Şahin'in cenazesi yarın (27 Kasım 2015) Konya Derebucak İlçesi Taşlıpınar Mahalle Camii'nde kılınacak cuma namazına müteakip defnedilecek. Şahinler Holding Ailesi Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diledi.



Haber Bugün Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Şahinler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Şahin’in 95 yaşında hayatını kaybeden annesi Fatma Şahin memleketi Konya’da toprağa verildi.


Derebucak İlçesi Taşlıpınar Mahallesi’nde düzenlenen cenaze törenine işadamı Kemal Şahin’in akrabaları ve iş arkadaşlarının yanı sıra Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek katıldı. Mahalle camisi önünde taziyeleri kabul eden Kemal Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Akyürek'e, annesini anlatırken ''Hiçbir şeyi yoktu. Ölmeden bir gün önce evinde ziyaret etmiştim. Ertesi gün akşam aradılar ve öldüğünü söylediler. Ama öldüğünde yüzü tertemiz ve mutluydu. Çok iyi, çok cesur, çok uyumlu bir kadındı’’ dedi.


5 çocuk annesi Fatma Şahin, cuma namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası mahalle mezarlığında toprağa verildi. Kılınan cenaze namazı sırasında işadamı Kemal Şahin’in oldukça üzgün olduğu gözlendi. 


Bugün


Geri Dön