17 / 04 / 2024

Sakarya Büyükşehir, şehir estetiği için kolları sıvadı!

Sakarya Büyükşehir, şehir estetiği için kolları sıvadı!

Haziran ayına ilişkin değerlendirmeler yapan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, “Öncelikle şehir estetiğine katkı sunacak olan çalışmalar için kollarımızı sıvadık" dedi.




Sakarya Büyükşehir Belediyesi Temmuz Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapıldı. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, 4 ilave madde ile 62 gündem maddesinin konuşulduğu toplantıda Başkan Ekrem Yüce, Haziran Ayı içerisinde yapılan çalışmaları meclis üyelerine aktarırken; gündem maddeleri içerisinde yer alan bazı önemli maddelere ilişkin de bilgilendirmeler yaptı. Meclisin hayırlı olmasını temenni eden Başkan Yüce, çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini açıkladı.

Şehir estetiğine önem


Haziran ayına ilişkin değerlendirmeler yapan Başkan Ekrem Yüce, “Öncelikle şehir estetiğine katkı sunacak olan çalışmalar için kollarımızı sıvadık. İmar planlarımızı titizlikle hazırlıyoruz. Ayrıca Çark Caddesi Lüleci Sokak’ta gerçekleştireceğimiz yenileme çalışmaları için ihalemizi tamamladık. Sakarya Nehri üzerinde bulunan Adasu HES’in hemen önünde inşa edeceğimiz yeni yaşam alanı için ise proje çalışmalarımızda sona yaklaştık ve kısa süre içerisinde tamamlayarak derhal yapım ihalesine çıkacağız” şeklinde konuştu.

 


 


Geri Dön