19 / 04 / 2024

Sakarya Karabürçek'e sosyal gelişim merkezi inşa edilecek!

Sakarya Karabürçek'e sosyal gelişim merkezi inşa edilecek!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karapürçek'e dosyal gelişim merkezi müjdesi verdi.




Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Karapürçek’te AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek, İlçe Başkanı Cemalettin Selim’e hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Toçoğlu, teşkilata yeni görevlerinde başarılar temenni etti ve çalışmalarında kolaylıklar diledi. AK Parti İl Başkanı Fevzi Kılıç, AK Parti Akyazı İlçe Başkanı Cemalettin Selim, Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, Genel Sekreter Yardımcıları Ayhan Kardan ve Ali Oktar, SASKİ Genel Müdür Yardımcısı Sebahattin Belik, Büyükşehir ve SASKİ bürokratları, teşkilat mensupları ve mahalle temsilcilerinin yer aldığı bit toplantı gerçekleştiren Toçoğlu, Karapürçek'e müjdeler verdi.

İstişare toplantısı


Programın açılış konuşmasını gerçekleştiren Karapürçek Belediye Başkanı Orhan Yıldırım, “Büyükşehir’den ve SASKİ’den bizleri dinlemek için gelen herkese teşekkür ediyoruz. Toplantımızın hayırlı olmasını diliyorum” derken; AK Parti İlçe Başkanı Cemalettin Selim, “Büyükşehir’in hizmetlerini tanıtacak ve halkımızın isteklerinin belirleneceği toplantıda bir aradayız. İlçemizde gerçekleştirilecek çalışmalar hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlayacak bu toplantının hayırlara vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

Çok çalışacağız


Başkan Zeki Toçoğlu ise konuşmasında, “AK Parti Karapürçek teşkilatımıza hayırlı olsun dileklerimizi iletmek ve teşkilat mensuplarımızla istişarede bulunmak için buradayız. Yerel yönetimler olarak pek çok çalışmayı hayata geçiriyoruz. Elbette eksikliklerimiz olabiliyor. Bu talep ve istekleri de sizlerle bir araya gelerek dinlemek istiyoruz. Hepimiz 2019’da gerçekleştireceğimiz seçimlerin öneminin farkındayız. Bir yandan şehrimizi yeni yatırımlarla buluşturmaya devam edecek bir yandan da seçimleri başarıyla tamamlamak için çok çalışacağız” dedi.

Her ilçeye SGM


Başkan Zeki Toçoğlu sözlerine şu şekilde devam etti: “İlçemizin altyapı geleceği için 33 milyonluk bir yatırım gerçekleştiriyoruz. İçmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu çalışmalarımız devam ediyor. İlçemiz doğalgazla buluşuyor. Altyapıdaki işlemler tamamlandığında hemen üstyapıda gerekli adımları atacağız. İlçemizde kapsamlı asfalt çalışmaları gerçekleştirecek, pırıl pırıl bir Karapürçek ortaya çıkaracağız. Vatandaşlarımıza sosyal yaşam alanları kazandırıyoruz. SGM’ler bir bir tamamlanıyor. Hedefimiz her ilçeye bir SGM kazandırmak. İnşallah altyapı çalışmalarının ardından Karapürçek’e de SGM kazandıracağız” 
 


Geri Dön