27 / 04 / 2024

Sakarya'daki 10 şirkete kayyum atandı!

Sakarya'daki 10 şirkete kayyum atandı!

Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında mobilya, inşaat, gayrimenkul, sağlık, eğitim ve otomotiv alanlarında faaliyet gösteren 10 şirkete kayyum ataması yapıldı.




Sakarya'da, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında 10 şirkete kayyum atandı.


Alınan bilgiye göre, Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma doğrultusunda, FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları iddia edilen firmalara yönelik çalışma yürütüldü.


Çalışmalar kapsamında, mobilya, inşaat, gayrimenkul, sağlık, eğitim ve otomotiv alanlarında faaliyet gösteren 10 şirkete kayyum ataması yapıldı.


Kayyum atanan firmaların, Özlem Çelik Büro Mobilyaları Ticaret Limited Şirketi, Tarhan Techno Art Desing İş ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İnelsan Mühendislik İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ, LCI Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret AŞ, İnelsan Mimarlık Sanayi ve Limited Şirketi, Sakarya Ada Yaşam Yüzme ve Tenis Hizmetleri Limited Şirketi, Medtec Sağlık Ürünleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, İshar Otomotiv ve Yedek Parça Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sentez Koleji ve SEBAT Eğitim İşletmeleri AŞ olduğu öğrenildi.



AA


Geri Dön