24 / 04 / 2024

Sample Home’da Aralık ayı kampanyası başladı!

Sample Home’da Aralık ayı kampanyası başladı!

Sample Home’da Aralık ayında fırsat patlaması yaşanıyor. Aralık ayı kampanyası kapsamında Sample Home’da ayrıcalıklı bir yaşam sürmek isteyenlere sadece bu fırsatları seçmek kalıyor. Üstelik son derece cazip ödeme planlarıyla!



Sample Home’da satışlar devam ediyor, Aralık ayında fırsat patlaması yaşanıyor. Birbirinden cazip fırsat seçeneklerinin yer aldığı Aralık ayı kampanyası kapsamında Sample Home’da ayrıcalıklı bir yaşam sürmek isteyenlere sadece bu fırsatları seçmek kalıyor. Üstelik son derece cazip ödeme planlarıyla!


SON DAİRELER KAÇIRILMAYACAK FIRSATLAR SON GÜN 31 ARALIK!

FIRSAT 1: Sample Home’da ev sahibi olmak istiyorsanız burada sizi bekleyen fırsat seçeneklerinden birincisi%25 peşin ödeyip Mayıs 2016’ya kadar 5 ay vade farksız 2.000 TL taksit ödedikten sonra mayıs ayında kredi kullanma imkânı sunuyor.

FIRSAT 2: Aralık ayı kampanyasında size sunulan ikinci fırsatta ise tamamı peşin alımlarda % 8 indirim fırsatı sunuluyor.

FIRSAT 3: Sample Home’da ev sahibi olmak istiyorsanız burada sizi bekleyen en cazip fırsat seçeneklerinden biri  de % 25 peşinat %75 lik kredinizi hemen kullandığınızda 0,90dan başlayan cazip kredi oranlarından faydalanmak.

Birbirinden cazip bu kampanyalardan yararlanmak ve daha detaylı bilgi almak için sizi satış ofisine bekliyoruz!


YATIRIM HARİKANIZ YAŞAM ALANINIZ!

Batı Ataşehir’de şehrin kalabalığından uzakta, hayatın tam içinde 1200 metrekare arazi üzerine kurulan Ekim 2016 da dairelerin teslim edileceği Sample Home, zemin+7 kat şeklinde tasarlanmış olup konforlu ve fonksiyonel 41 daireden oluşuyor.İster kalabalık ister çekirdek bir aile olun, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleriyle Sample Home’da size uygun bir daire mutlaka vardır! 


http://www.samplehome.com.tr/


Geri Dön