26 / 04 / 2024

Samsun Towers Konut Projesi'nde 55 bin TL'ye!

Samsun Towers Konut Projesi'nde 55 bin TL'ye!

Yüzde 60'ı yeşil alana ayrılan Samsun Towers Konut Projesi'nde alanları 110 metrekare olan 3+1'ler 55 bin TL'ye satılıyor. Diğer konut tipleri Kasım'da satışa çıkacak



Samsun Towers Konut Projesi'nde; TV dağıtım entegrasyon sistemi,antre ve otoparkta 24 saat aydınlatma sistemi, jeneratör, asansör(elektrik kesintisinde kat arasında kalmayan), 24 saat güvenlik(intercom sistemi), elektrik güvenlik sistemleri, otopark, 24 saat acil servis anlaşması, yeşil alan, yürüyüş parkuru, alışveriş merkezi, havuz, fitness, çocuk kreşi, cafe-bar ve restorantlar, 24 saat teknik servis hizmeti, 24 saat taksi, havayolu acentası gibi hizmetler verilecek.

Proje hakkında;

A   İmalatı betonarme sistem olacak
B   Bina,tarafların mutabık kaldıkları ekli proje doğrultusunda inşa edilecektir.
C   Çatıya izolasyon yapılacaktır.
D   Binanın dış cephe kaplaması yer,yer giydirme cephe olacaktır.
E   Binanın dış cephe yalıtımı olacaktır.
F   Duvarlar,duvar yüzeyleri,macunlu saten yarı mat boya ile boyanacaktır,doğramaları ısıcamlı olacaktır.
G   Binaların,ıslak zemin ve fayansları TSE etiketli olacaktır.
H   Mutfaklar tezgah ve dolaplar mdf olacaktır.Çelik evye konacaktır.Tezgah üzeri seramik olacaktır,davlumbaz ve tesisatı konacaktır.
İ     Banyolar tavana kadar seramik olacaktır,lavabo,klozet ve rezervuar konacaktır.
J    Binaların bulunan tüm bataryalar TSE etiketli olacaktır.
K   WC”ye lavabo ve klozet konacaktır.
L   Dairelerde bulunacak olan kombi tesisatı en az (15,000 kca”lık olacaktır.)Panel radyatör konacaktır.
M   Binaların,dış kapıları çelik kapı olacaktır.
N   İç kapılar Amerikan panel kapı olacaktır.
O   Kablo TV ve internet hattı her bağımsız bölüme döşenecektir.
R   Her bağımsız bölüme en az iki adet topraklı priz konacaktır.
S   Hidrofor konacaktır.
T   Binalar asansörlü olacaktır.
U   Siteye yüzme havuzu konacaktır.
V   İnşaat, bu sözleşme şartname, Bayındırlık Bakanlığı İnşaat Teknik Şartnamesi, Elektrik, Kalorifer, Sıhhi Tesisat Genel Şartnameleri hükümlerine arsa sahibinin ya da vekilinin yazılı onayı ile kesinlik kazanıp, belediyenin tasdikine sunulacak olan mimari proje, tesisat projesi, ısı yalıtım projesi, asansör projesine arsa sahibinin ya da vekilinin yazılı onayı ile kesinlik kazanacak olan detay projeleri ve eklerine uygun anahtar teslimi şeklinde yapılarak yapı kullanma izni alınmış olarak arsa sahibine teslim edilecek. 

Er-Sa İnşaat tarafından 26 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek olan Samsun Towers'da 3+1 konutlar 55 bin TL'ye satılıyor. Alanları 110 metrekare olan konutlar peşin fiyatlarla satılıyor.

Samsun Towers'da stüdyo, 1+1 ve 2+1 konut tipleri olacak. Şu sıra sadece 3+1 konutların satıldığı projede dğer konutlar Kasım ayında satışa sunulacak. 1600 konutluk Samsun Towers, 30 ila 35 katlı 10 bloktan meydana gelecek. Blokların 8'i konut, ikisi ise otel ve alışveriş merkezi olacak.

Teslimlerin 30 ay içinde yapılacağı duyurulan projede 424 adet 3+1 konut tipi yer alacak. Yüzde 60'ı yeşil alana ayrılan Samsun Towers Evleri, Esenyurt'ta inşa edilecek.

www.samsuntowers.com

0 212 441 85 55

Ebru DUMAN/Emlakkulisi.com

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön