29 / 03 / 2024

Sanatçıların tasarım ürünleri sanal aleme misafir oldu!

Sanatçıların tasarım ürünleri sanal aleme misafir oldu!

Sanat eseri almak için müzayedelere katılan sanatseverler sanal alemi de kullanır oldu. Sanatgezgini.com sitesini ziyaret edenler zevklerine göre tasarım ürünlerini netten satın alıyor



Son dönemde artan sanat eserlerine olan düşkünlük müzayedelerden sonra internete de yansıdı. Bu hareketten yola çıkarak kurulan sanatgezgini.com sitesi farklı kategorilerde sanatçıların tasarım ürünlerini sanal alemde satışa sunuyor. Bu şekilde hem sanatçılar kazanıyor hem de sanatseverlerin tasarımlarını beğendiği ürünler kapılarına kadar teslim ediliyor.

İster kolye ister duvar süsü yap
Rosy Maçoro tasarımı bronz kolye aynı zamanda duvarınız için de hoş bir süs olabilir. 150 lira değerindeki ürün farklı madenlerden de istek üzerine üretilebiliyor.

80 liraya renkli cam şişeler
Fahri Kaplan isimli sanatçının hayat verdiği camdan şişeler 80 liradan satışa sunuldu. Farklı renk seçenekleriyle üretilen iksir şişeleri aksesuar olarak evin her odasında kullanılabiliyor.

İç içe geçmeli zincir tabaklar
şžerif Günya'ın tasarladığı zincir tabaklar özellikle salondaki yemek ya da orta masalar için ideal. Birbirine geçmeli tasarımıyla dikkat çeken ürünün fiyatı 110 lira.

Beyazın içindeki siyahın etkisi
Deniz Toraman'ın 6 bin 750 liraya satışa sunulan 'isimsiz' adlı eseri beyaz ve siyahın uyumunu sevenler için. Ürün kişinin zevkine göre evin istenen noktasında kullanılabilir.

Hareket ve boşluğun derinliği
çiğdem Yapanar'ın dokunduğu maden 'Hareket ve Boşluk' isimli bir ürüne dönüştü. 15 bin liradan satılan heykel, derinliği, metali ve anlattığı hikayeyle meraklısını içine çekiyor.
Pınar çELİK/Sabah Emlak


Geri Dön