19 / 04 / 2024

Sancaktepe Ege Boyu teslim tarihi!

Sancaktepe Ege Boyu teslim tarihi!

Firma: Eviya Gayrimenkul

Proje: Ege Boyu

Konutların; stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salon olarak tasarlandığı Sancaktepe Ege Boyu teslim tarihi hemen teslim olarak belirlendi...



Eviya Gayrimenkul tarafından inşa edilen Sancaktepe  Ege Boyu  teslim tarihi öncesinde projenin diğer bilgilerine geçelim. 644 adet daireden oluşan projede son 28 adet daire satışta.


Ege Boyu Sancaktepe projesinin sosyal donatı alanları arasında; yüzme havuzu, buhar odası, sauna fitness merkezi, spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları yer alıyor. 


İstanbul Anadolu yakası Sancaktepe bölgesinde yaşama geçirilen Sancaktepe Ege Boyu teslim tarihi bilgilerine göre projede yer alan dairelerin teslimleri hemen gerçekleşiyor. Projede 17 blok mevcut. 


Sancaktepe Ege Boyu teslim tarihi!


Dairelerin satış sürecine devam edilen Ege Boyu Evleri'nde yer alan konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve de 3 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Projede banka kredisi kullanılıyor. 


Blokların 17 katlı olarak tasarlandığı Sancaktepe Ege Boyu teslim tarihi hemen teslim olarak belirlendi. Proje, 40 bin 548 metrekare alan üzerinde yükseliyor. 


Ege Boyu Evleri iletişim bilgileri:

Telefon: 0216 313 19 19

Web adresi: www.egeboyu.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön