20 / 04 / 2024

Sancaktepe Rings İstanbul satışa çıktı! 160 bin TL'ye!

Sancaktepe Rings İstanbul satışa çıktı! 160 bin TL'ye!

Selin Yapı,   İstanbul Sancaktepe 'de kendi arazisi üzerinde Rings İstanbul projesine başlıyor. 1500 konut, AVM ve sosyal tesislerin yer aldığı projede fiyatlar 160 bin TL'den başlıyor...



Selçuklu Holding, yarım asırlık sanayi ve ilaç tecrübesini Selin Yapı ile konut sektörüne taşıyor. Selin Yapı,   İstanbul Sancaktepe 'de kendi arazisi üzerinde Rings İstanbul projesine başlıyor. 1500 konut, AVM ve sosyal tesislerin yer aldığı proje uluslararası başarılara imza atmış ödüllü Yüksek Mimar Hakan Kıran 'ın imzasını taşıyor. 230.000 metrekarelik alana sahip projenin 1. etabının teslimi 2013 'ün  Mayıs ayında gerçekleşecek.

“Dikey alanda müstakil yaşam ” sunulan projede hiçbir daire diğerinin camını ve kapısını görmüyor. Perdesiz yaşama “merhaba ” diyeceğiniz Rings İstanbul 'da özellikle ses ve ısı yalıtımı ön planda tutuluyor. Sultanbeyli çıkışı ile TEM 'e 1 km gibi kısa bir yol ile bağlanan Rings İstanbul 'da daire fiyatı ödeyerek apartman yaşamının kolaylıklarından yararlanırken, müstakil bir villa konforunun da keyfini süreceksiniz.

Dikey alanda müstakil yaşam

“Dikey alanda müstakil yaşam ” sunulan Rings İstanbul 'da hiçbir daire diğerinin camını ve kapısını görmüyor. Rings İstanbul 'da özellikle ses ve ısı yalıtımı ön planda tutuluyor. Hem dışarıdan hem de içeriden özel malzemeler ile ayrı yalıtım çalışması yapılan Rings İstanbul 'da; hem modern hem de geleneksel yaşam tarzına uygun, estetik kaygılarla insan yaşamının değiştirilmediği bir konsept sunuluyor. Sıra evli sokak yaşamı, villa yaşamı, rezidans yaşamı gibi tüm alternatifli yaşam biçimleri ve herkesin isteğine göre birbirinden farklı m2 'lerde daire alternatifleri sunuluyor.

Villa konforunda daire sahibi olma olanağı sunan projede komşu gürültüsü tarihe karışıyor ve kimse kendi dairesi içerisine sıkışmıyor.
Birbirlerine en yakın bina mesafesinin ortalaman 30 metre olduğu bir projede bir blokta yer alan iki daire arasında iki asansör, iki merdiven, iki girişin bulunduğu çekirdekler var. Her katta sadece iki daire bulunuyor. Ayrıca Ring İstanbul 'da maksimum ölçüde güneş alan alanlar oluşturuldu.

Rings İstanbul 'da Perdeye İhtiyaç Yok
Selçuklu Holding ve Selin Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Öncel “apartman yaşamı bizlere bazı konforlar sunuyor, bunun karşılığında ise maalesef daha az yeşil ve daha kalabalık ve iç içe bir yaşam tarzı içeriyor. Bazı sitelerde bir katta 6 daireye kadar varan bloklar bulunuyor. Kapılarınız, camlarınız sürekli başkalarıyla karşı karşıya kalıyor. Buradan yola çıkarak yaşamayı hayal ettiğim daireyi Mimarımız Hakan Kıran 'la paylaştım. Kendisi bir Mimar gözüyle hayallerimizi gerçeğe çevirdi ve projemizi usta dokunuşlarla tamamladı ” diye belirtti.

“Natamam Değil Tastamam Daireler ”
Rings İstanbul 'da size yarısı tamamlanmış bir daire değil dünyaca ünlü markalarla, ankastre ürünlerle en ince ayrıntısına kadar dekore edilmiş banyo ve mutfaklar ile oturmaya hazır tastamam bir yuva teslim ediliyor.

Kat Bahçeleri ile Stres Atın
Kat bahçeleri ile site sakinleri kendilerine özel alanlarda hobilerini gerçekleştirebiliyor. 230.000 metrekare yani yaklaşık 30 futbol sahası büyüklüğüne sahip projenin %75 'ini yeşil alan oluşturuyor. Sosyal alanlar arasında açık ve kapalı yüzme havuzları, fitness ve jimnastik salonları, kreşler, basketbol, tenis ve voleybol kortları, mini golf sahası gibi mekanlar bulunuyor. Tüm site su ve yürüyüş yolu ile birbiriyle bağlantılı. Tüm daireler fiber optik kablo döşenerek son teknoloji ile donatılıyor. Dairelerin hepsinin hem katta hem de bodrumda olmak üzere iki ayrı depo alanı bulunuyor.

İstanbul 'un Dört Bir Yanına Kolay Ulaşım
Rings İstanbul 'un hem güneyi hem de kuzeyinde toplu taşıma durakları mevcut. Rings İstanbul AVM 'nin önünde ise metro istasyonu olacak. Yeni açılan Sultanbeyli çıkışı ile TEM 'e 1 km gibi kısa bir yol ile bağlanan Rings İstanbul 'un çevresi parklar ve eğitim tesisleri ile çevrili. Güneyinde ise Aydos gibi zümrüt yeşili bir orman bulunuyor.

Rings İstanbul 1. Etap: Fiesta, Siesta ve Vista
Rings İstanbul projesi üç ayrı etaptan oluşuyor.   İlk etabı oluşturan bölümler ise Siesta, Fiesta ve Vista.
Fiesta
Fiesta,   Rings İstanbul AVM ile 93 rezidans dairenin bir arada olduğu bir yapı.   Fiesta 'daki rezidanslarda 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatifleri mevcut. Her katta teraslı dairelerin bulunduğu Fiesta 'da rezidans hizmeti verilecek. Rings İstanbul AVM ise 80.000m2 kapalı, 20.000m2 kiralanabilir alana sahip.

Siesta
Siesta olarak adlandırılan alanda 6-7 ve 8 katlı binalardan oluşan 24 blokta toplam 441 daire yer alıyor. Siesta 'da ayrıca müstakil bahçeli bahçe dubleksleri ile çatı dubleks alternatifleri de sunuluyor. Siesta 'da karşılıklı binalar arası mesafe ortalama 30 mt. Bu sayede Rings İstanbul 'da perdesiz bir yaşam bulunuyor.

Vista
Vista 'da 5 kattan oluşan üç ayrı blokta toplam 58 daire mevcut.

Diğer etaplarda ise sosyal tesisler, 5-6 katlı binalardan oluşan bloklar, sıra evler ile villalar yer alacak. Projede 150 'si villa olmak üzere toplamda 1500 konut ve bir AVM bulunacak. çevresinde 2,5 km 'lik bir yürüyüş parkuru olan projede metrekare fiyatları 2000-3000 TL arasında değişiyor. Yatırım maliyetinin 500 milyon TL olan Rings İstanbul 'un ilk etabı 2013 yılı Mayıs ayında, tamamı ise 2014 yılında bitecek.

SELçUKLU HOLDİNG YÖNETİM KURULU BAşžKANI İSMAİL ÖNCEL'in konuşması:

Değerli Basın Mensupları, öncelikle yoğun gündem içerisinde Rings İstanbul projemizin basın toplantısına iştirakiniz için çok teşekkür ediyor sizlere hoş geldiniz demek istiyorum.

Uzun yıllardır sanayinin değişik alanlarında faaliyet gösteren Selçuklu Holding,   Selin Yapı ile inşaat sektörüne adım attı. Faaliyet gösterdiğimiz tüm sektörlerde ve özellikle ilaç gibi hassas bir alanında edindiğimiz titizlik ve iş disiplinini yaşamımızın her döneminde şiar edindik ve bu yolda yaptığımız her işi çok önemseyerek ve özümseyerek gerçekleştirdik.

Rings İstanbul da bu anlayışımızın bir eseri olarak doğdu. Sancaktepe 'de kendi arazimiz üzerinde 2011 yılı içinde Rings İstanbul projesine başladık. Rings İstanbul içerisinde 1500 konut, bir AVM ve sosyal tesisler yer alıyor.

İlaç sanayindeki yoğun araştırma geliştirme çalışmaları, planlama, organize olma, titizlik, insan unsurunun herşeyden üstün tutulması gibi disiplinel özellikler Selçuklu Holding 'in tüm alanlarında var olduğu gibi Rings İstanbul 'da da ziyadesiyle yer almaktadır.

Apartman yaşamı hali hazırda bizlere bazı konforlar sunuyor, bunun karşılığında ise maalesef daha az yeşil ve daha toplu bir yaşam tarzı içeriyor. Bazı sitelerde bir katta 6 daireye kadar varan bloklar bulunuyor. Kapılarınız camlarınız sürekli başkalarıyla karşı karşıya bakıyor. Buradan yola çıkarak yaşamayı hayal ettiğim daireyi, ortamı Mimarımız Hakan Kıran 'la paylaştım. Hakan Bey Mimar gözüyle hayallerimizi gerçeğe çevirdi ve projemizi usta dokunuşlarla tamamladı, projemizin ismi ise değerine yakışır bir tanımlama ile “Rings İstanbul ” oldu. Rings İstanbul projesinde kimse kendi dairesi içerisine sıkışmıyor. Her bir blokta yer alan iki daire arasında iki asansör ile iki merdivenin bulunduğu çekirdekler mevcut. Her katta sadece iki daire bulunuyor. Villa konforunda daireler sunuyoruz. Ayrıca Rings İstanbul 'da maksimum ölçüde güneş alan alanlar oluşturuldu. Katlarda, yaşamı keyif haline dönüştüren kat bahçeleriyle istediğiniz hobileri hayata geçirebilirsiniz. Doğayla iç içe bir ortam yaratmak için Rings İstanbul 'un %75 'ini yeşil alan olarak ayırdık.

Farklı gereksinimleri göz önüne alarak mümkün olduğu kadar alternatif m2 'lere sahip yaşam alanları oluşturduk

Altını çizmek istediğim bir nokta daha var. Tüketicilerimize Rings İstanbul 'da mutfağıyla, ankastre ürünleriyle, banyosuyla natamam değil tastamam daireler sunuyoruz. Projemizden daire sahibi olanlara sadece eşyalarını taşıyıp yerleşmek kalacak.

Dikey alanda müstakil yaşam sunulan projemizde özellikle ses ve ısı yalıtımını ön planda tutuyoruz. Hem dışarıdan hem de içeriden özel malzemeler ile ayrı yalıtım çalışması yaptığımız Rings İstanbul 'da aile yaşantısına saygı bizim için en önemli unsurların başında geliyor.

Sancaktepe 'de yeni bir kent oluşturuyoruz. Rings İstanbul 'un, hem mimarisi, hem sahip olduğu özellikleri ile Sancaktepe 'nin çehresini değiştirecek bir proje olacağına inanıyorum.

çok net olarak ifade etmek isterim ki kendim ve ailemin oturacağı bir proje yaptırıyorum.

Tüm bu özelliklerle birlikte projemizden bahsederken gönül rahatlığıyla Anadolu Yakası 'nın en iddialı projesi tanımlamasını kullanıyoruz. Biz Selçuklu Holding olarak bu topraklarda üretiyor, dünyaya ihraç ediyoruz. Bu topraklardan aldığımız gücü yine bu topraklara Rings İstanbul projesi ile veriyoruz.

Yeni doğmuş gözbebeği projemiz olan Rings İstanbul 'a yıllardır sanayide yer almanın tecrübesi ve güveniyle başlamamızın gururuna şahit olduğunuz için sizlere teşekkür ediyor, sözü imzası marka olmuş mimarımız Hakan Bey 'e bırakıyorum.


SELİN YAPI SATIşž VE PAZARLAMA MÜDÜRÜ AHMET GÜLşžEN'in konuşması:


Ben de sizlere hoş geldiniz diyerek sözlerime başlamak istiyorum.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. İsmail Öncel ve Mimarımız Sn. Hakan Kıran 'ın da anlattığı gibi Rings İstanbul 'da ana konsept olarak modern, özgür ve   aynı oranda rahat mekanlar oluşturmak amacıyla yola çıktık. Lokasyon olarak büyük avantajlara sahibiz. Sancaktepe 'de TEM ve E –5 karayollarına kolay ulaşılabilir konumdayız. Projemizin hem güneyi hem de kuzeyinde toplu taşıma durakları mevcut. Rings İstanbul AVM 'nin önünde metro istasyonu olacak. Yeni açılan Sultanbeyli çıkışı ile TEM 'e 1 km gibi kısa bir yol ile bağlanıyoruz. çevremiz parklar, eğitim tesisleri ile çevrili. Güneyimizde ise Aydos Ormanı gibi bir cevher var. İstanbul 'da nefes alabileceğiniz nadir alanlardan biri …

Rings İstanbul projesi üç ayrı etaptan oluşuyor: İlk etabı Siesta, Fiesta ve Vista olarak isimlendirdik. Fiesta 'da Rings İstanbul AVM ile 93 rezidans dairemiz mevcut. Fiesta 'daki rezidanslarda 1+1, 2+1 ve 3+1 daire alternatiflerimiz mevcut. Her katta teraslı dairelerin bulunduğu Fiesta 'da rezidans hizmeti vereceğiz. Rings İstanbul AVM ise 80.000m2 kapalı, 20.000m2 kiralanabilir alana sahip.

Siesta olarak adlandırdığımız alanda 6-7 ve 8 katlı binalardan oluşan 24 blokta toplam 441 daire yer alıyor. Siesta 'da ayrıca müşterilerimize müstakil bahçeli bahçe dubleksleri ile çatı dubleks alternatifleri de sunuyoruz. Siesta 'da özellikle belirtmek istediğim bir nokta daha var: Karşılıklı binalar arası mesafe ortalama 30 mt. Bu sayede Rings İstanbul 'da perdesiz bir yaşam sunuyoruz. Vista 'da ise 5 kattan oluşan üç ayrı blokta toplam 58 daire bulunuyor.   Diğer etaplarda ise sosyal tesisler, 5-6 katlı binalardan oluşan bloklar, sıra evler ile villalar yer alacak. Projemizde 150 'si villa olmak üzere toplamda 1500 konut ve bir AVM olacak. Projenin çevresinde 2,5 km 'lik bir yürüyüş parkuru oluşturduk.

Satışına başlayacağımız ilk etabımızı Fiesta, Siesta ve Vista oluşturmakta demiştik. Bu etapta yer alan konutlarımızı genel olarak normal daire, loft daireler, dublex daireler şeklinde   sınıflandırabileceğimiz gibi 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 3+2 DB, 4+2 DB, 5+2 DB daireler olarak da isimlendirebiliriz. 1+1 daire bakan müşteri profilinin de 80-85 m2 evlere olan ilgisini gördük ve 1+1 lerimizi de 85 metrakare olarak tasarladık,   Rings İstanbul 'un ilk etabında yer alacak konut tipleri ve m2 'lerinden bahsetmek istiyorum:

1+1 'ler 73-131 metrekare, 2+1 'ler 121-281 metrekare, 3+1 'ler 124-296 metrekare, 3+1 DB 'ler 182-187 metrekare, 3+2 DB 'ler 175-284 metrekare, 4+1 'ler 192-316 metrekare, 4+2 DB 'ler 229-394 metrekare, 5+2 DB 'ler 266-395 metrekare.

Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilecek konutlarımızda birinci sınıf malzemeler kullanıyoruz ve özel kaplama materyalleri ile kendi içinde fark yaratan mekanlar ortaya çıkartıyoruz.   ‘Önce İnsan ' ilkemiz doğrultusunda kalitenin ön planda tutulduğu projemizde, bloklar arasında ve çevresinde oluşturulan yeşil alanlarla, su yollarıyla ve kanallarıyla doğayla içi içe hissi yaratılmakta, her blok manzara açısından birbirine eşdeğer tutulmaktadır.

Binalarımızın tamamı, bina yüksekliğine göre değişecek şekilde 2 veya 3 katı taş örme,   kalan katları ise dış cephe boyamalı olacak.
Her dairenin hem katta hem de bodrum alanında olmak üzere toplam 2 adet deposu bulunacak.

Tamamlandığında içinde 5000 kişinin yaşayacağı bir kent haline gelecek Rings İstanbul 'da amacımız genel olarak yaşam alanı içerisinde sosyal olarak gereksinim duyulacak mekanları,   (alışveriş alanları, cafe, marketler, sokak dükkanları ve gross market v.b), eğlence ve spor alanlarını yeşil ve suyla harmanlayarak yeni bir yaşam merkezi oluşturmak. Yarını günümüze getiren bir proje Rings İstanbul …

Projemizde 2 farklı alanda sosyal tesisler bulunacak. Fiesta bölümünde rezidans daireler için kapalı yüzme havuzu, fitnes alanı ve dinlenme alanından oluşan sosyal tesisler yapılırken; Siesta ve Vista 'da bulunan konutlar için açık ve kapalı yüzme havuzları, futbol sahası, mini golf sahası, restoran,   jimnastik salonları, hobi alanları, yürüme parkurları, bisikletle dolaşma alanları, basket, tenis ve voleybol kortları, çocuk oyun alanları ve yeşil alanlar hayata geçirilecek. Rings Club olarak adlandırdığımız sosyal tesislerimizin toplam alanı 41.000 m2..

Yine blok aralarında çocuk oyun alanları ile tenis ve basketbol alanları olacak. Ayrıca Siesta ve Vista 'da yaşayanların günlük ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri dükkanlar, cafeler, gençlik merkezi ve kreşler bulunacak.

Projemizin özelliklerinden kısaca bahsetmeye çalıştım. Rakamsal verilerimizi de paylaşmak isterim: Rings İstanbul projesi 230.000 m2 'lik alanda yapılıyor. İnşaat alanımız ise 400.000m2.
%75 'i yeşil alan olarak ayrıldı. Yeşil alan m2 'miz ise 170.000.

Proje yatırım maliyetimiz 500 milyon TL 'dir. Projemizin ilk etabını 2013 yılı Mayıs ayında, tamamını ise 2014 yılında bitirmiş olacağız.

Daire m2 fiyatlarımız 2.000 TL ile 3.000 TL arasında olacak.

Lansman dönemi fiyatlarımız ile ilgili de kısa bir bilgi vermek isterim;
1+1 daireler 160.000 TL 'den,
2+1 daireler 280.000 TL 'den,
3+1 daireler ise 315.000 TL 'den başlayan fiyatlar ise satışa sunulacak.

Selin Yapı olarak ilk prestij projemiz olan Rings İstanbul basın toplantısına katılımınızdan onur duyduk, çok teşekkür ederiz.

www.ringsistanbul.com
Satış Ofisi  : 444 86 00

 

 


Geri Dön