26 / 04 / 2024

Sancaktepe Selçuklu Vadi peşinatsız ödeme kampanyası!

Sancaktepe Selçuklu Vadi peşinatsız ödeme kampanyası!

Firma: Selçuklu Turizm ve İnşaat

Proje: Selçuklu Vadi

Selçuklu Vadi projesi İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de yükseliyor. Dairelerin hemen teslim edildiği projede peşinat verilmeden daire sahibi olunabiliyor...



Selçuklu Vadi Evleri projesi 29 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. İstanbul Sancaktepe'de yer alan Selçuklu Vadi projesinde 2+1 ve 3+1 dairelere yer verildi.
 

Konutların hemen teslim edildiği Selçuklu Vadi projesi sekiz blok olarak planlandı. Selçuklu Turizm ve İnşaat imzası taşıyan projede toplam 439 daire bulunuyor. 
 
Daire büyüklükleri 70 metrekare ile 204 metrekare arasında değişen Sancaktepe Selçuklu Vadi projesinde otopark, çocuk oyun alanları, spor alanları, sauna, fitness, yüzme havuzu gibi olanaklar da mevcut. 
 

Selçuklu Vadi Sancaktepe fiyatları 2+1'lerde 590 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde indirim sağlanan projede peşinatsız daire sahibi olmak mümkün.
 

Sancaktepe Selçuklu Vadi peşinatsız ödeme kampanyası!

Selçuklu Vadi Evleri için peşinat verilmeden yüzde daire bedelinin 60'ına banka kredisi kullanılarak aylık 3 bin 500 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Kalan kısım 4 eşit taksitte 12 ay aralıklarla ödeniyor. Firma bünyesinde yapılan ödemede ise 48 ay vade farksız ödeme yapmak mümkün. 


Adres: Veysel Karani Mah. Osmangazi Cad. No:162 Sancaktepe-İstanbul
 
Tel : 444 9 329
Web : http://www.selcukluvadi.com/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön