20 / 04 / 2024

Sanko Park Doğu'nun alışveriş devi oldu

Sanko Park Doğu'nun alışveriş devi oldu

Kapasitesi ve yatırımlarıyla Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin en büyük alışveriş merkezi konumunda olan Sanko Park AVM, devasa kapasitesiyle dikkat çekiyor



Sanko Holding ve Rönesans Holding tarafından yapılan Sanko Park AVM, CarrefourSa, Koton, LC Waikiki, Marks&Spencer, Mudo, Teknosa, YKM ve büyük mağazalar dahil olmak üzere 216 mağazasının yanı sıra 7 salonlu 985 kişilik sineması, doğal buz pisti ve eğlence merkezleri ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki en büyük alışveriş merkezi oldu.

Dikkat çekiyor

Dünyanın en saygın gayrimenkul hizmetleri ve finansal yönetim firması Jones Lang Lasalle Türkiye tarafından yönetilen Sanko Park'ın, 184 marka ve mağaza karması yine Jones Lang Lasalle Türkiye danışmanlığınca belirlendi. Genel müdürlüğünü  önemli projelere imza atan Namık Kemal Özarı'nın yaptığı merkez kapasitesiyle dikkat çekiyor.

Ne ararsanız var

Yaklaşık olarak 60 bin metrekare kiralanabilir alana sahip olan merezde 9 bin 400 metrekare hipermarket, 4 bin metrekare elektronik hipermarketi, 3 bin metrekare sinema, 4 bin 500 metrekare eğlence merkezi, 350 metrekare buz pisti, 6 bin 50 metrekare ana mağazalar, 25 bin metrekare mağaza, 6 bin metrekare restoran, fastfood ve kafe alanı, bin 200 araçlık kapalı otopark alanı bulunuyor. 160 milyon dolarlık yatırımla gerçekleşen proje, yaklaşık 2 bin 500 kişiye istihdam sağlıyor.
Sabah


Geri Dön