23 / 04 / 2024

Şanlıurfa OSB'de çalışmalar hız kesmiyor!

Şanlıurfa OSB'de çalışmalar hız kesmiyor!

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, çalışmaların sürdüğü organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulundu. Vali İzzettin Küçük, inşaatların tamamlanmasıyla Şanlıurfa'da oldukça yüksek bir istihdam alanı elde edileceğini söyledi.



Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, çalışmaların sürdüğü organize sanayi bölgesinde incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. 


Organize sanayi bölgesinde yönetimiyle yönetim binasında bir araya gelen Vali İzzettin Küçük; alt yapı çalışmaları ve süren inşaatların durumu hakkında bilgi aldı. Organize Sanayi Bölgesi yöneticileriyle birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Vali İzzettin Küçük, geçtiğimiz günlerde temeli atılan ayakkabıcılar sitesi inşaatını gezdi. 


Süren inşaatların tamamlanmasıyla Şanlıurfa'da oldukça yüksek bir istihdam alanı elde edileceğini kaydeden Vali İzzettin Küçük; istihdam sorununun çözümü için organize sanayi bölgelerine özel önem verdiklerini belirtti. 


Merkezi Su Arıtma Tesisine de ziyarette bulunan Vali İzzettin Küçük, dere geçişi için yapılacak olan ihale ile çalışmaların; çevreye ve civardaki köylere zarar verilmeden yapılmasını istedi. Vali İzzettin Küçük, son olarak tekstil adasındaki çalışmaları inceledi. Süren çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi alan Vali İzzettin Küçük; tekstil adasındaki çalışmaların hızlı ilerlemesinin sevindirici olduğunu kaydetti. 

İncelemeleri sırasında Vali İzzettin Küçük'e Vali Yardımcısı Uğur Sezer, organize sanayi bölge Müdürü Oktay Yaşar, OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim İletmiş, Yönetim Kurulu Üyeleri Mithat Arhan ve Mustafa Badıllı eşlik etti. 



Ankara Son Söz




Geri Dön