26 / 04 / 2024

Sarıyer Panorama Koç Life fiyatları!

Sarıyer Panorama Koç Life fiyatları!

Firma: Kılıçoğlu İnşaat

Proje: Panorama Koç Life

Sarıyer Panorama Koç Life fiyatları hakkındaki bilgilere haberimizden ulaşabilirsiniz. Lokasyon olarak Koç Üniversitesi'ne yakın mesafede hayata geçirilen proje Kılıçoğlu İnşaat girişimi ile yeni bir yaşam alanı olarak hayata geçirildi...



Sarıyer'de Kılıçoğlu İnşaat tarafından konumlandırılan Panorama Koç Life, toplam 350 adet konuttan oluşuyor. Sarıyer  Panorama Koç Life  fiyatları ile ilgili bilgilere haberimizin ayrıntılarında ulaşabilirsiniz.


Sarıyer Panorama Koç Life Evleri, toplam 90 adet daireden oluşuyor. Stüdyo ve 1 oda 1 salon daire tiplerine yer verilen projede daireler sahiplerine eşyalı olarak teslim edilecek.


Sarıyer Panorama Koç Life fiyatları henüz netlik kazanmadı. Lokasyon olarak Rumeli Feneri Maden Mahallesi'nde yer alan Koç Üniversitesi'nin yanında hayata geçirilen proje yeşil alanlar ile sosyal alanlara da geniş yer veriliyor ve projede satışlar sürüyor.


Sarıyer Panorama Koç Life fiyatları ile ilgili ayrıntılı bilgiler için (0282) 654 50 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Projenin web adresi ise şöyle;


Web adresi: www.kilicoglugroup.com/tr

Gizem Çelik/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön