19 / 04 / 2024

Sarıyer Park'ta peşinde 100 bin TL indirim!

Sarıyer Park'ta peşinde 100 bin TL indirim!

Sarıyer Park'ta son 8 dubleks için peşin ödemede 100 bin TL indirim uygulanıyor



Propa İnşaat, Sarıyer'in merkezinde muhteşem Boğaz manzaralı ve yapımı tamamlanan Sarıyer Park Evleri'nde kaçırılmayacak bir kampanya başlattı. Sadece 15 gün sürecek bu özel kampanya kapsamında, son 8 dubleks için peşin ödemede 100 bin TL indirim uygulanıyor. Üstelik hemen anahtar ve tapu teslimi yapılıyor.
 
Sarıyer Park Evleri'nde son 8 konut 650 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Fortis'in projeye özel konut kredisi ile 120 aya kadar vadelendirme yapılabildiği gibi her bankadan konut kredisi de kullanılabiliyor. Tümü peşin ödemede ise 15 günlük özel bir kampanya ile 100 bin TL fiyat avantajı yaratılıyor. Propa İnşaat, banka kredisini tercih etmeyen müşterilerine de 12 aya kadar vadelendirme yapabiliyor.
 
Butik bir site anlayışıyla inşa edilen ve muhteşem Boğaz manzarasına sahip Sarıyer Park Evleri, 26 dubleks konuttan oluşuyor. Projede, 180 metrekarelik 3+1'den, 300 metrekarelik 5+1'e kadar seçenekler yer alıyor. 13 bahçe, 13 çatı dubleksinden oluşan projede tüm konutların, 180 derece açı ile gerçek Boğaz, deniz ve yemyeşil orman manzarası bulunuyor. Manzaraya açılan tam boy pencereler sayesinde iç mekânlar güneş ışığını alarak aydınlık ve ferah yaşam alanları oluşturuyor. Özellikle kadınlar düşünülerek mutfakların oldukça geniş tutulduğu konutlar, mutfakta ankastre beyaz eşyalar dâhil olarak teslim ediliyor. Tüm yatak odalarının kendi banyoları bulunan projede, konutların hepsinin güney cepheli olması ve üç cepheden de manzarayı görmesi ev sahiplerine önemli bir konfor sunuyor.
 
Merkezi bir konuma sahip Sarıyer Park Evleri, yoğun trafikten bunalan İstanbullular için önemli avantajlar sunuyor. Çünkü projeden Sarıyer sahiline 1 dakika, Maslak ve İstinye'ye 10 dakika ve Levent'e 15 dakikada ulaşım sağlanıyor. Ayrıca bitmek üzere olan ve Sarıyer Park'a sadece 700 metre mesafede bulunan Çayırbaşı tüneli sayesinde Sarıyer artık şehir merkezine iyice yakınlaşıyor. Hacıosman'da yapılan metro durağı ile toplu taşıma avantajı da geliyor.
 
Boğaz tutkunu biri olarak, en kaliteli malzemeler ve özenli detay işçiliğiyle Boğaz'ın güzelliğine yakışır butik bir proje hayata geçirdiklerini söyleyen Propa İnşaat İcra Kurulu Başkanı Can Reşit Özçiçek, Boğaz'a nazır, iş-alışveriş ve sosyal merkezlerin hemen yanında bulunan ve ultra lüks kalitesiyle konforlu bir yaşam vadeden Sarıyer Park'ta, teslime hazır son 8 konut için sadece 15 gün süreyle peşin ödemede 100 bin TL indirim uyguladıklarını açıklayarak tüketicilerin bir taşla iki kuş vuracaklarını belirtti.

0212 347 02 89
www.sariyerpark.com

[email protected]

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Sarıyer Park'ta son 8 ev için peşinde 100 bin lira indirim
 
Propa İnşaat, Sarıyer'de yapımı tamamlanan boğaz manzaralı Sarıyer Park Evleri'nde sadece 15 gün sürecek kampanyasında, son 8 dubleks için peşin ödemede 100 bin TL indirim uyguluyor. Ayrıca hemen anahtar ve tapu teslimi yapılıyor. Sarıyer Park Evleri'nde son 8 konut 650 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Banka kredisi kullanılabilen projede, Propa İnşaat, banka kredisini tercih etmeyen müşterilerine de 12 aya kadar vadelendirme imkanı sunuyor.
Sabah Emlak


Geri Dön