29 / 03 / 2024

Sauditürk Global Gayrimenkul İnşaat Ziraat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Sauditürk Global Gayrimenkul İnşaat Ziraat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdül Rahim Almiro ve Mohammad M.M. Alsawadi tarafından kuruldu.



Sauditürk Global Gayrimenkul İnşaat Ziraat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdül Rahim Almiro ve Mohammad M.M. Alsawadi tarafından kuruldu.

Sauditürk Global Gayrimenkul İnşaat Ziraat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
GAYRİMENKUL İNŞAAT Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulü ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.) -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet ve iskele, turistik konaklama, uçuş pistleri, sportif ve tamamlayıcı tesisler ve petrol, doğalgaz boru hatları, kanal içme suyu, su kanalları, drenaj tesisleri, sulama ve kanalizasyon işlerinin inşasını yapmak, taahhütlerde bulunmak. -Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. -Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. -Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, -Yurt içi ve yurt dışında her türlü yol stabilize çalışmaları, beton, yol, asfalt çalışmaları yapmak ve taahhütleri yerine getirmek. - Her türlü ticari malların, alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. ZIRAAT Her nevi Tarım ve is makinelerinin imalatı, ithalatı, ihracatı. Her nevi tarım ve is makineleri, traktör, biçer döver ve ekipmanlarına ait mekanik, elektronik ve elektro mekanik cinsten yedek parçaların imalatı, ithalatı` ihracatı. Her türlü zirai ürünlerin imalatı ithalatı ve ihracattı Her türlü zirai, tarımsal faaliyetler ve buna iliskin alım, satım yurt dısı ihracat ve ithalat islemleri,Her türlü zirai ürünlerin üretilmesi, pazarlanması ve dagıtılması, arazide, deniz, göl ve nehirlerde, ekim, dikim, bakım, üretme, yetistirme ve ıslah yollarıyla veyahut dogrudan dogruya tabiattan istifade etmek suretiyle nebat, orman, hayvan,balık ve bunların mahsullerinin istihsali, avlanması, avcıları ve yetistiricileri tarafından muhafazası, tasınması, satılması, ithalatı ve ihracatının yapılması.


Geri Dön