23 / 04 / 2024

Sea Pearl Ataköy'de metrekaresi 8 bin dolara!

Sea Pearl Ataköy'de metrekaresi 8 bin dolara!

Firma: Kuzu Grup

Proje: Sea Pearl

Ataköy No:1'de yükselen Sea Pearl Ataköy'de satış süreci devam eden dairelerin metrekare fiyatları ortalama 8 bin dolardan başlıyor..



Kuzu Grup imzası ile Ataköy No:1'de inşa edilen Sea Pearl'de 20 katlı 4 blok halinde hayata geçiriliyor. 127 bin metrekare alan üzerinde kurulan  Sea Pearl  Ataköy'de yaşam başladı.

Denizin kıyısında hayatın zirvesinde bir yaşamın sunulduğu Sea Pearl Ataköy'de 1+1, 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1 ve 4,5+1 daire alternatifleri sunuluyor. 

Sea Pearl Ataköy de metrekaresi 8 bin dolara!

1+1 ve 2+1 dairelerin satışlarının tamamlandığı Sea Pearl Ataköy'de satış süreci devam eden dairelerin metrekare fiyatları ortalama 8 bin dolardan başlıyor. Bu dairelerin büyüklükleri 193,21 metrekare ile 398,91 metrekare arasında değişiyor.

Sea Pearl Ataköy, FSM Köprüsü’ne 25 kilometre, Boğaziçi Köprüsü’ne 17 kilometre, Ataköy Yat Limanı’na 1 kilometre, Atatürk Havaalanı’na 2 kilometrelik mesafede bulunuyor.

Sea Pearl Ataköy de metrekaresi 8 bin dolara!

Otel ve rezidans biriminin de bulunduğu Sea Pearl Ataköy'de de bu alanları Jumeriah markası işletecek.

Sea Pearl Ataköy'ün ortak kullanım alanları arasında fitness salonları, seyir adası, yaya yolları, dinlenme alanları ve tenis kortu gibi alanlar bulunuyor. Proje, biyolojik gölet ve Barok tarzı peyzaj alanına sahip.


Sea Pearl Ataköy iletişim
Adres: Zeytinlik Mah. Rauf Orbay Cad. Sahil Yolu No:1 Bakırköy/İstanbul


Tel: 444 98 00
Web: http://www.seapearlatakoy.com/


 


projeye sor



Geri Dön