29 / 03 / 2024

Seba Office Boulevard satış ofisi!

Seba Office Boulevard satış ofisi!

Firma: Seba İnşaat

Proje: Seba Office Boulevard

İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane Cendere bölgesinde yer alan Seba Office Boulevard projesi 66 bin 750 metrekare satılabilir alana sahip. Proje 204 bağımsız bölümden oluşuyor. Seba Office Boulevard satış ofisi hakkında bilgileri haberimizde bulabilirsiniz.



lndex Grup ile  Seba İnşaat  ortaklığıyla hayata geçirilen Seba Office Boulevard projesinin toplam yatırım bedeli 200 milyon dolara sahip. 204 bağımsız bölümden oluşan Seba Office Boulevard satış ofisi ile ilgili bilgiler haberimizin devamında yer alıyor.


Seba Office Boulevard projesinde 188 adet ofis, 3 adet restoran ve 13 adet dükkan yer alıyor. 16 bin metrekareyi yeşil alana ayırmayı planlayan projenin teslim tarihi 1 Mayıs 2017 olarak planlanıyor.


Seba Office Boulevard projesinde ortak alan olarak kat bahçeleri, oturma alanları, sosyal alanlar, süs havuzları, mini golf, masa tenisi ve basketbol sahaları, çocuk bakım alanları ve sağlık merkezi yer alıyor. 


Seba Office Boulevard projesinde dükkanların metrekaresi 5 bin dolardan, ofislerin metrekaresi ise 3 bin 250 dolardan başlıyor. Proje 5 adet blok ve 204 adet bağımsız bölümden oluşuyor. 


Seba Office Boulevard projesi İstanbul  Çevre Yolu'na 6 kilometre, Kemerburgaz'a 5,5 kilometre, Boğaziçi Köprüsü'ne 14 kilometre, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 10 kilometre, Maslak merkeze 4 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor.

 

Seba Office Boulevard satış ofisi nerede?

Adres:Ayazağa Mah. Cendere Cd. Yolu No:13 Sarıyer İstanbul (TV8 karşısı)


Seba Office Boulevard satış ofisi !

Tel: 0 212 289 0077

Web:www.sebaoffice.com

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön