29 / 03 / 2024

Seda Sayan: Çok fakirdik, kira zamanları evden kaçardık!

Seda Sayan: Çok fakirdik, kira zamanları evden kaçardık!

Jülide Ateş'in programına konuk olan Seda Sayan, geçmiş hayatıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sayan, ''Biz çok fakirdik. Biz hiçbir ay kiramızı doğru dürüst ödeyemiyorduk. Benim babam kira yaklaştığı zaman 'herkes en sevdiği eşyasını alsın' derdi, biz gece çok kaçtık'' dedi.



Sanatçı Seda Sayan, Jülide Ateş'in programına konuk oldu. Yeni Asır'da yer alan habere göre; şiddet uygulayan babasını affettiğini söyleyen Seda Sayan, o günleri şu şekilde anlattı:

''Annemin çektiği o ıstırabı, bize yaptıklarını anlıyordum sanki... Çok sık ayrılık yaşanıyordu bizim evde, annem hep sokağa atılıyordu babam tarafından. Sonra babam, annemi aramaya gittiğinde, yerini söyleyen ben oluyordum. Bize o şiddeti uygulayan, eve inşallah bugün gelmez dediğimiz babamız bitiyordu annem evi terk ettiğinde. Ben o zaman annemi babamdan daha güçlü görüyordum. Aciz duruma düşen babamı anneme götürüyordum. Tabii o zaman da annemden dayak yiyordum.''

Seda Sayan, açıklamalarına şu şekilde devam etti: "Biz çok açtık! Öyle böyle değil. Biz çok fakirdik. Ben gecekondu çocuğuyum. Biz hiçbir ay kiramızı doğru dürüst ödeyemiyorduk. Benim babam kira yaklaştığı zaman 'herkes en sevdiği eşyasını alsın' derdi, biz gece çok kaçtık."


Geri Dön