18 / 04 / 2024

Şekerbank 52 ildeki 248 gayrimenkulünü satıyor!

Şekerbank 52 ildeki 248 gayrimenkulünü satıyor!

Eskidji Müzayedecilik, Şekerbank’ın 52 ilde bulunan 248 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulünü satıyor. İhale 30 Mayıs Perşembe, saat 14.00'te gerçekleşecek.



Eskidji Müzayedecilik A.Ş. tarafından 30 Mayıs Perşembe, saat 14.00'te gerçekleşecek olan açık artırmada, Şekerbank’ın 52 ilde 248 adet ihtiyaç fazlası gayrimenkulü satışa sunuluyor. En düşük muhammen bedelin 5 bin TL olduğu müzayedede, satışa sunulacak olan KDV’den muaf gayrimenkuller arasında tarla, bağ bahçe, arsa, dükkan, büro ve konutlar bulunuyor.

“Müzayedecilik, bizim işimiz” sloganı ile yola çıkan ve yılların tecrübesini başarıya dönüştüren Eskidji Müzayedecilik aracılığıyla satışa sunulan Şekerbank gayrimenkullerinin, en ucuzu  Afyonkarahisar'da 5 bin TL’ye 5.480 metrekare tarla, en pahalısı ise Trabzon OrtaHisar’da 685 bin TL’ye 5.518 metrekare tarla oluyor.

1- Muhammen bedeli 100 bin TL’ye kadar olanlar için 1.000 TL,
2- Muhammen bedeli 100 bin 1TL ile 500 bin TL’ye kadar olanlar için 5 bin TL,
3- Muhammen bedeli 500 bin 1 TL ile 1 milyon TL TL arası olanlar için 10 bin TL,
Katılım teminatı yatırarak, açık artırmaya katılım sağlanıyor.

Satışa çıkan gayrimenkuller; Yozgat, Şanlıurfa, Ordu, Konya, Ankara, Uşak, Kilis, Iğdır, Eskişehir, Denizli, Ağrı, Afyonkarahisar, Adana, Samsun, Mardin, Kahramanmaraş, Düzce, Bitlis, Batman, Artvin, Aydın, Nevşehir, Kırıkkale, Isparta, Niğde, Zonguldak, Hatay, Adıyaman, Ordu, Tokat, Manisa, Nevşehir, Çankırı, Sakarya, Burdur, Bursa, Osmaniye, Kilis, Kars, Samsun, Mersin, Konya, İstanbul, Elazığ, Edirne, Bolu, Bilecik, Amasya, Trabzon, Gaziantep,  İzmir  ve Çorum ilçelerinde bulunuyor.
 
Piyasaya göre düşük muhammen bedeller ile başlangıç yapılan bu tarz müzayedelere, her kesimden alıcı katılabiliyor. Müzayede de internetin olduğu her yerden canlı olarak izlenebiliyor ve satın alma için online katılım da sağlanabiliyor.
 


Geri Dön