29 / 03 / 2024

Selahattin Süleymanoğlu, Halk GYO'dan ayrıldı!

Selahattin Süleymanoğlu, Halk GYO'dan ayrıldı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Süleymanoğlu, görevinden istifa ettiğini Halk GYO Yönetim Kurulu'na bildirdi...



Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu üyesinin istifası ve yeni atama hakkında açıklama yaptı.

Halk GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Süleymanoğlu, 20 Haziran 2019 tarihli dilekçe ile görevinden istifa ettiğini Halk GYO Yönetim Kurulu'na bildirdi.

Yönetim Kurulu'nun, 20 Haziran 2019 tarihli toplantısında; Selahattin Süleymanoğlu'nun 20 Haziran 2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere istifasının kabulüne, Süleymanoğlu'nun istifası ile boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine, TTK. 363. Maddesi gereğince yapılacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere, Dursun Ali Kılıçlı'nın atanmasına karar verildi.

Halk GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Selahattin Süleymanoğlu, 20.06.2019 tarihli dilekçe ile görevinden istifa ettiğini Şirketimiz Yönetim Kurulu'na bildirmiştir.
  
Yönetim Kurulu'nun, 20.06.2019 tarihli toplantısında; Sayın Selahattin Süleymanoğlu'nun 20.06.2019 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere istifasının kabulüne, Sayın Süleymanoğlu'nun istifası ile boşalan Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyeliğine, TTK. 363. Maddesi gereğince yapılacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere, Sayın Dursun Ali Kılıçlı'nın atanmasına karar verilmiştir.

Selahattin Süleymanoğlu kimdir?

1962 yılında Alucra Giresun'da doğdu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası İlişkiler Bölümünde yüksek lisans yaptı. Adabank A.Ş.'de Müfettiş Yardımcısı olarak başladığı meslek hayatına 1991-2001 yılları arası T. Emlak Bankası A.Ş.'de Müfettiş, Müdür, Bölge Başmüdürü olarak devam etti. 2001 yılında Şube Müdürü olarak Türkiye Halk Bankası A.Ş.'de göreve başladı. 2007 yılından itibaren Halkbank A.Ş.'de Risk Takip ve Tasfiye, Risk Yönetimi ve İç Kontrol, Operasyonel İşlemler Genel Müdür Yardımcılığı ve Halkbank İnsan Kaynakları ve Destek Hizmetlerinden sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevlerini üstlenen Süleymanoğlu, 10 Haziran 2019 tarihinden itibaren Halk Factoring A.Ş. Genel Müdürü olarak görev yapmaktadır. Temmuz 2018 tarihinden itibaren de Halk GYO A.Ş.'de Yönetim Kurulu üyeliği yapmaktadır. Halk GYO'daki bu görevinden dün (20 Haziran 2019) itibari ile ayrılmıştır. 


Geri Dön