26 / 04 / 2024

Selami Arpacı: Ataşehir'de metrekare fiyatı 10 bin TL'yi bulur!

Selami Arpacı: Ataşehir'de metrekare fiyatı 10 bin TL'yi bulur!

Batı Ataşehir, gelişim hızıyla şaşırtmaya devam ediyor. Metrekare fiyatı 8 - 9 bin lirayı bulan semtte yeni beklenti seviyenin 10 bin lirayı bulacağı yönünde



Batı Ataşehir, gelişim hızıyla şaşırtmaya devam ediyor. Metrekare fiyatı 8 - 9 bin lirayı bulan semtte yeni beklenti seviyenin 10 bin lirayı bulacağı yönünde.

İstanbul'un en hızlı gelişen bölgeleri arasında yer alan Batı Ataşehir'de nitelikli markalı konut projelerinde metrekare fiyatlarının 8 - 9 bin lira aralığına kadar çıkması, çeşitli çevrelerden açıklamaları da beraberinde getirdi. Bu isimlerden biri olan RE/MAX ABC Brokeri Selami Arpacı, sadece iki yıl önce böledeki metrekare fiyatının 4 bin lira olduğunu belirterek, fiyatların 10 bin lirayı görebileceğini iddia etti.

Nitelikli projelere talebin giderek arttığını, tek parti hükümetinin sürmesi halinde nitelikli-markalı projelerde yükseliş trendinin hızlanacağını vurgulayan Arpacı, bazı konut üreticilerinin 10 bin lirayı telaffuz etmeye başladığını kaydederek, şöyle konuştu:

Bağdat Caddesi ile rekabet
"Gelişmeler en fazla altı yıl içinde yaşandı. Finans merkezi de şu anda inşaat aşamasına geliyor. Anadolu yakasının merkezi sayılan bölgede, inşaatı devam eden veya son hazırlıkları süren projeler haricinde büyük proje arsası da kalmadı. Anadolu yakasında, popülarite açısından Bağdat Caddesi'nin önüne geçip yıldızı parlayan Ataşehir'de, hl trendi yakalamak isteyenler için bitmiş, hemen taşınabilen markalı projelerde, avantajlı fiyatlar çıkabiliyor. Ev sahibi olmak isteyenler ve yatırımcılar, bunu iyi değerlendirmeli. Kriz sonrası yükseliş trendinin daha başındayız. Yükseliş trendi devam edecek."


Geri Dön