26 / 04 / 2024

Selçuklu Vadi Sancaktepe güncel ödeme planı!

Selçuklu Vadi Sancaktepe güncel ödeme planı!

Firma: Selçuklu Turizm ve İnşaat

Proje: Selçuklu Vadi

Selçuklu Vadi Sancaktepe güncel ödeme planı kapsamında peşinatsız konut sahibi olunabiliyor. Proje İstanbul Sancaktepe'de yükseliyor...



Dairelerin teslim edildiği Selçuklu Vadi Evleri projesi 2+1 ve 3+1 konutlar yer alıyor. Dairelerin büyüklüğü 70 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiyor. 

29 bin metrekare alana sahip Selçuklu Vadi Evleri, İstanbul Sancaktepe'de inşa edildi. Sekiz blokta 439 dairenden oluşan proje Selçuklu Turizm ve İnşaat imzası taşıyor. 
 
Sancaktepe Selçuklu Vadi projesinde otopark, çocuk oyun alanları, spor alanları, sauna, fitness, yüzme havuzu gibi olanaklar da mevcut. 
 
Selçuklu Vadi Sancaktepe fiyat listesi 2+1'lerde 590 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde indirim yapılan projede peşinatsız daire sahibi olunabiliyor. 
 
Selçuklu Vadi Sancaktepe güncel ödeme planı!

Selçuklu Vadi Evleri için peşinatsız olarak daire bedelinin 60'ına banka kredisi kullanılabiliyor ve aylık 3 bin 500 TL'den başlayan taksitlerle ödeme yapılıyor. Kalan kısım 4 eşit taksitte 12 ay aralıklarla ödeniyor. Firma bünyesinde yapılan ödeme planına göre ise 48 ay vade farksız ödeme yapmak mümkün. 
 

Adres: Veysel Karani Mah. Osmangazi Cad. No:162 Sancaktepe-İstanbul
 
Tel : 444 9 329
Web : http://www.selcukluvadi.com/
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com
 


projeye sor



Geri Dön