25 / 04 / 2024

Selective Kartal'da 144 bin TL'ye! Peşinat 1 yıl sonra!

Selective Kartal'da 144 bin TL'ye! Peşinat 1 yıl sonra!

Kartal'da inşa edilen Selective Kartal Evleri 4 ay sonra sahiplerine teslim ediliyor



Alper İnşaat tarafından son zamanlarda İstanbul'un en gözde yerleşim yerlerinden biri olan Kartal'da inşa edilen Selective Kartal Evleri 4 ay sonra sahiplerine teslim ediliyor..

Teslime çok az bir süre kalması nedeniyle "hem kendilerinin hem de Selective Kartal Evleri'nden daire sahibi olanların son derece heyecanlı olduğunu" belirten Alper İnşaat yetkilileri, inşaat çalışmalarının kaliteden ödün verilmeksizin son hızla devam ettiğini belirtiyor.

Önceki aylarda 2+1 ve 4+1 daire satışları tamamlanmış olan projede, sınırlı sayıda 1+1 ve 3+1 daire kaldı.. Özellikle 1+1 daireler, hem yatırımcı hem de kirada oturup ev sahibi olmak isteyen kesim tarafından yoğun talep görüyor.. Dairelerin Tuzla Koyu, Adalar ve Marmara Denizi manzaralı olması da evin değerine değer katıyor..

Ocak ayında dairesini alan ev sahipleri Mayıs 2010'da evlerine taşınabilecek!

Selective Kartal Evleri'nin Ocak ayı boyunca sürecek olan kampanyasında, ev sahibi olmak isteyen kişilere önce dairesi teslim ediliyor, peşinat ise sonra alınıyor..

Ev sahibi olmak isteyenler yeni yılın ilk ayında "peşinatım yok diye düşünmeden" ev sahibi olabilecekler.. Ocak ayında dairesini alanlar peşinatını 12 ay sonra ödeyerek peşinat yükünden kurtulabilecek..   

Bölgenin yatırım değerinin yüksek olması sebebiyle özellikle 1+1 dairelere çok yoğun ilgi olduğunu belirten yetkililer, hem peşinat ödemesi yönünde sağladıkları avantaj hem de banka kredili ödeme sistemi sayesinde 120 aya kadar kredi kullanarak kolaylıkla ev sahibi olunabileceğini belirtiyor."

Selective Kartal Evleri'ne özel vade oranları ile 12 ve 24 ay ödemelerde vade farksız ödeme imkanı bulunuyor.. 120 aya kadar vade seçenekleri mevcut olup, 120 ay için vade oranı sadece yüzde 0,85.

Peşin ödemelerde daire bedeli üzerinden yüzde 10 indirim uygulanıyor..

Alper İnşaat tarafından yapımı hızla devam eden Proje 5 bin 380 metrekare alan üzerine kurulu 15 ve 18 katlı 2 blokta toplam 166 daireden oluşmaktadır. Daireler bir kısmı Adalar ve Marmara Denizi manzaralı, bir kısmı ise site, havuz ve şehir manzaralıdır.

Yüksek yaşam standartlarıyla E-5'e sadece 1 dakika mesafede olan Selective Kartal Evleri, seçici kişilikleriyle "Selective" bir hayat arayanlar için tasarlandı..

Üst düzey deprem güvenliği

24 saat site güvenliği

Yetişkin ve Çocuk Yüzme Havuzları

Çocuk Oyun Alanı ve Pergolalar

Fitness Center

Tenis Kortu

Basket Alanı

2 adet Teras Cafe ve 1 adet Havuz Cafe

Bay / Bayan sauna

Teleskop

Çok amaçlı salon,

Hobi Odası

Kapalı Otopark

Daire içlerinde,

Tümüyle 1. sınıf malzemeler

Hazır TV ve iletişim alt yapısı

Odalarda laminat parke,

Islak zeminler 1. sınıf granit seramik

Ankastre seti (fırın, set üstü ocak, davlumbaz ve bulaşık makinesi), kombi, mutfak ve banyo  dolapları ile portmanto fiyata dahil ve kullanıma hazır olarak teslim edilecek.

Ayrıca, her iki bloğun altında her daire için depo alanları bulunuyor..

Selective Kartal Evleri'nde üçü 1+1 olmak üzere toplamda 6 tip daire seçeneği bulunuyor.

2+1 ve 4+1 daire satışları tamamlanan projede 1+1 daireler 144 bin TL'den ve 3+1 daireler 290 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

1+1 daire tipi 67,72 metrekare -71,03 metrekare- 73,38 metrekare

3+1 daire tipi 146,60 metrekare

Projeden daire satın almış olan kişiler,

E-6 bağlantı yoluna yakınlığı ve E5'e 1 dakika mesafede olması dolayısıyla hem şu an hem de yakın gelecekteki ulaşım alternatiflerinin (metrobüs, metro ve Anadoluray projesi) çok olması,

Teslim tarihinin yakın olması,

Cazip ödeme seçenekleri,

Kartal'ın geleceği ile ilgili planlar,

Yatırım için uygunluğu nedeniyle Selective Kartal Evleri'ni tercih ettiklerini belirtiyorlar..

Selective Kartal Evleri'nin bir diğer özelliği ise, kalabalık site ortamlarından uzak, komşuluk ilişkisine imkan tanıyan samimi bir site ortamının olması..

Günümüzde kalabalık site ortamlarında kimse kimseyi tanımıyor, her gün birbirimize ve hayata teğet geçiyoruz.. Selective Kartal Evleri oluşturduğu sıcak, samimi ve sosyal site konsepti sayesinde insanların yeniden birbirine ve hayata dokunmasına imkan tanıyor..

Bu konseptte iş hayatının yoğunluğundan yorgun düşmüş kişiler bile, gün batımında Teras Cafe'de dostlarıyla keyifli vakit geçirebilecek veya çok amaçlı salonda çocuklarının doğum günlerini veya özel günleri sevdikleriyle paylaşabilecek.. En yakın arkadaşıyla tenis maçı yapıp, maçın yorgunluğunu havuz keyfiyle atabilecek.. Selective Kartal Evleri'ni tercih edenler, seçici davranmanın ödülünü alacak, hayata yeni bir başlangıç yapabilecek..

0216 444 11 89

www.selectivekartal.com



Geri Dön