19 / 04 / 2024

Selective Prestige Konutları'nda 120 ay vade imkanı!

Selective Prestige Konutları'nda 120 ay vade imkanı!

Firma: Alper İnşaat

Proje: Selective Prestige

Ataşehir’in Şerifali’nin en prestijli projesi Selective Prestige, sınırlı sayıda daire için ev sahibi olmak isteyenlere avantajlı fiyatlar ve kampanya alternatifleri sunuyor. Anlaşmalı banka üzerinden 12 ay ile 120 ay arasında vadelendirme yapılması da mü



Selective Prestige sınırlı sayıda dairesi için uyguladığı avantajlı koşulları fırsata çevirecek sakinlerini bekliyor. Yapımı planlanan İstanbul Finans Merkezi ve Ataşehir’in yanı başı Şerifali’de yer alan proje, hem konum hem de sosyal alanları sayesinde tercih sebebi.


Daire bedelinin sadece %25’inin peşinat olarak ödendiği projede, kalan %75’lik tutar için, anlaşmalı banka üzerinden 12 ay - 120 ay arasında çok cazip oranlardan vadelendirme imkânı bulunuyor. 36 ayda %0,38, 60 ayda %0,54 ve 120 ayda %0,67. Farklı peşinat tutarları için alternatif ödeme planlarından da faydalanılabiliyor.


Selective Prestige’de satışta olan sınırlı sayıdaki daireler için fiyatlarsa şu şekilde:


1+1 (59m2)

1+1 (82m2)

3+1 (142m2)


+23 Farklı Aktivite Alanı


Projedeki aktivite çeşitliliğine rağmen, hiçbir aktivite için ekstra bir ücret ödemesi ya da üyelik sistemi bulunmaması oldukça dikkat çekiyor.


118 konuta ücretsiz hizmet vermek için hazırlanan 23 farklı özellikte aktivite alanı ile her aile bireyine özel sosyal imkân sağlanmış durumda. Selective Prestige’de sıkılmaya, spor yapmak için uzaklara gitmeye, çocuklardan uzaklaşmaya gerek kalmıyor. Çocukların, gençlerin ve ailelerin yaz - kış faydalanabileceği şekilde açık ve kapalı full aktivite ile donatılan Selective Prestige’de; Cep Sineması, Sanat Atölyesi, Yoga Odası, Playstation Odası, Bilardo Odası, Dart ve Langırt Odası, Masa Tenisi Odası, Squash Salonu, Pilates ve Fitness Salonları,

Sauna ve Buhar Odası, Açık ve Kapalı Yüzme Havuzu, Çocuk Havuzu, Havuz Locaları, Güneşlenme Terasları, Çocuk Oyun Parkı, Çocuk Oyun Odası, Seyir Terası, Cafe ve Keyif Bahçesi bulunuyor.


Ulaşım Sorun Olmaktan Çıkıyor..


Proje ulaşım olarak da son derece rahat bir noktada yer alıyor. Farklı güzergâhlardan projeye ulaşılabiliyor olması, trafik derdini sona erdiriyor. Ataşehir Merkez’e 2 dakika, TEM’e ve Çamlıca Bağlantı Yolu’na 4 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı’na 25 dakikada ulaşmak mümkün.


Proje aynı zamanda, Ataşehir 3M Migros’a 2 dakika, Palladium Alışveriş Merkezi’ne 7 dakika, Kozyatağı Carrefour ve Kozyatağı Metro Gross Market’e 10 dakika, Ümraniye IKEA, Meydan AVM, Ümraniye Carrefour’a ise 12 dakika mesafede yer alıyor.


Lüks, Konfor ve Kalite..


Prestijli bir yaşama adım atmak isteyenlerin tercih edeceği yüksek kalite standartlarında üretilen proje, 3.570 m2 alan üzerinde 20 katlı tek blokta 118 daireden oluşuyor.


Projenin en önemli özelliklerinden biri de daire içi konforu.

Kaliteli malzeme ve işçilikle ortaya çıkan dairelerde portmanto, banyo dolapları, mutfak dolapları ve bulaşık makinesi, fırın, set üstü ocak ve davlumbazdan oluşan dört parça ankastre seti takılı şekilde hazır

bulunuyor.


Radye temel ve betonarme karkas sistem ile inşa edilen projede, güvenlik görevlileri ve güvenlik kameraları eşliğinde 24 saat tek giriş çıkış noktasından kontrollü giriş çıkış olması ve projenin alt bölümünde yer alan kapalı otoparklar sayesinde bina, insan ve araç güvenliği maksimum seviyede sağlanıyor.


Proje satış ofisi haftanın 7 günü 10:00 – 19:00 saatleri arasında projeyi yakından görmek ve geleceğe değerli bir yatırım yapmak isteyen misafirlerini bekliyor.


Satış Ofisi:

Tel: 444 11 89

www.selectiveprestige.net


projeye sor



Geri Dön