20 / 04 / 2024

Selenium Retro'da ofis satışları tamamlandı!

Selenium Retro'da ofis satışları tamamlandı!

Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy'de 100 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği ikinci projesi Selenium Retro'da ofis blokunun satışının tamamlandığını duyurdu. Selenium Retro'nun güneydeki rezidans blokunda 188, kuzeydeki ofis blokunda 180 ünite yer alacak.




Aşçıoğlu, İstanbul Ataköy'de 100 milyon dolar yatırımla hayata geçirdiği ikinci projesi Selenium Retro'da ofis blokunun satışının tamamlandığını duyurdu. Konut, ofis ve ticari alanlardan oluşan toplam 396 üniteden oluşan projede 2 bin metrekarelik sosyal tesis alanı bulunuyor. İki blokta oluşan Selenium Retro'nun güneydeki rezidans blokunda 188, kuzeydeki ofis blokunda 180 ünite yer alacak. 


CUMBALAR OLACAK


Bloklarda cumbalar ve açık balkonlar bulunacak. Projedeki konutlar 68-97 metrekare arasında alana sahip 1 +1 ve 2 +1 dairelerden oluşuyor. Proje kapsamında 28 adet yatay ofis ve mağaza yer alıyor. 


Selenium Retro'da yer alacak sosyal kullanım alanları, Aşçıoğlu'nun 2008 yılından bu yana profesyonel rezidans ve tesis yönetimi hizmetleri sunan markası SEClub yönetiminde olacak. Leed Gold Sertifikası adayı olan Selenium Retro projesinde günümüzde kullanımı artan elektrikli araçlar için şarj istasyonları da bulunacak. 



http://www.seleniumretro.com/



Habertürk




Geri Dön