24 / 04 / 2024

Selenium Twins Rezidans'ta 600 bin dolara! Hemen teslim!

Selenium Twins Rezidans'ta 600 bin dolara! Hemen teslim!

Selenium Twins Rezidans'ta satışı devam eden dairelerin fiyatları 600 bin dolar ile 2 milyon dolar arasında farklılık gösteriyor.  Projede Nisan 2009’dan bu yana yaşam devam ediyor



İnşaatına Ocak 2006’da başlanan Selenium Twins Rezidans'ta yaşam,  Nisan 2009’dan bu yana yaşam devam ediyor. Fulya’da inşa edilen Selenium Twins projesi, 32 dönüm arsa üzerinde 185 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunuyor.

248 konuttan meydana gelen projede, konutların alanları 95 ila 575 metrekare arasında değişiyor. Selenium Twins’in yüzde 90’ı satılmış olup, satışı devam eden dairelerin fiyatları 600 bin dolar ile 2 milyon dolar arasındadır. Yüzde 30 peşinatla konut kredisi kullanılan projede metrekare ortalama satış fiyatı 8 bin 500 dolardır.

35’er katlı 2 kuleden oluşan projenin mimarı Serdar Sipahioğlu. A Plus kitleye hitap eden projeden ev alanlar arasında; Şevket Sabancı, Rahmi Koç, Yücel Çelik, Şansal Büyüka, Mesut Yılmaz, Şenol Güneş, Ahu Aysal, Mehmet Kutman, Gencay Gürün yer alıyor.

Projenin içinde kapalı ve açık yüzme havuzu, squash,  tenis kortu, A blok roof katta panoramik İstanbul manzaralı fitness center, B blok roof katta cafe&bar, çocuk oyun alanı, SPA, kuru temizleme ve business center gibi sosyal alanlar bulunuyor. Selenium Twins projesinin bir başka özelliği de, sosyal tesislerine dışarıdan üye alınmayıp sadece daire sahipleri ve misafirleri tarafından kullanılacak olması.

43 yıllık inşaat deneyimi olan Aşçıoğlu İnşaat, dünyada konfor anlamında en yeni teknoloji ne ise Selenium Twins’te o malzemeleri kullanıp Türkiye’nin en konforlu, kaliteli, güvenilir, sağlam rezidansını yaparak ülkenin gelişmişliğine de katkıda bulunuyor.
www.ascioglu.com  

 

0212 215 55 63


Ebru Duman/Emlakkulisi.com

Geri Dön