19 / 04 / 2024

Selim Yedikardeş: Kentsel dönüşüm şirketi kurulsun!

Selim Yedikardeş: Kentsel dönüşüm şirketi kurulsun!

Tüm Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUMELİFED) Başkanı Selim Yedikardeş, Bursa'nın daha yaşanabilir daha güvenli daha kaliteli olabilmesi için el birliği ile Kentsel Dönüşüm A.Ş. faaliyetlerinin bir an önce hızlandırılması gerektiğini söyledi...



'Kentsel dönüşüm şirketi kurulsun' Bursa'nın kentsel dönüşüme acil ihtiyacı olduğunu ifade eden Tüm Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUMELİFED) Başkanı Selim Yedikardeş, Bursa'nın daha yaşanabilir daha güvenli daha kaliteli olabilmesi için el birliği ile Kentsel Dönüşüm A.Ş. faaliyetlerinin bir an önce hızlandırılması gerektiğini söyledi. 


Tekrar sıfırdan bir hayatı Bursa'da inşa ettiklerini belirten Yedikardeş, "İnşaatlarımızı yaparken başımızda mühendisler yoktu. Yollarımız yoktu hepsinin kendi imkanlarımızla gerçekleştirdik. Ama bina ömürlerimiz bitti. Artık kültür ve gelir seviyelerimiz değişti. 


Onun için daha yaşanılabilir daha güvenli daha kaliteli olabilmesi için el birliği ile Ketsel Dönüşüm A.Ş. faaliyetlerinin biran önce hızlandırılması gerekiyor. Bursalı müteahhitlerimizin ve sanayicilerimiz bu dönüşüme biran önce öncülük etmesi gerekiyor. 


Allah korusun şuanda bazı mahallelerimize sokaklarımıza itfaiye ve ambulans girmekte zorlanıyor. Allah korusun bir felaketle karşı karşıya kalsak aylarca giremeyeceğimiz sokaklarımız olacak. Çünkü bitişik nizamda olan mahallelerim var" dedi.


Bursa Haber 



Geri Dön